Magični svijet Tima Walkera u knjizi koju želimo u vlastitoj biblioteci

MODNE VIJESTI
7.9.2019.

Britanski fotograf Tim Walker već desetljećima oduševljava svojim radom koji donosi pomaknutu, gotovo magičnu viziju modne fotografije. Njegovi radovi izgledaju kao da su dio bajke, nadrealnog sna ili filma o znanstvenoj fantastici zbog čega su ga mnogi nazvali i Burtonom modne fotografije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepoznatljiv stil i svijet fantazije u koji nas vodi sa svakim novim snimanjem donio mu je mnoštvo nagrada, ali i učinio ga inspiracijom brojnim mlađim naraštajima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog toga ne iznenađuje što je izložba posvećena njegovom radu, koja se ovaj mjesec otvara u V&A muzeju u Londonu, nazvana Tim Walker: Wonderful Things, izazvala veliku pozornost.

Vijest o izložbi prati i novost o još jednoj knjizi o njegovom radu. Knjiga u fokus stavlja njegovu mračniju stranu, odnosno kreativne fotografije koje su uistinu na granici zbilje i mašte. 'Tim Walker: Shoot For the Moon' sadrži 340 stranica i 238 ilustracija, kao i brojne editorijale snimljene za magazin Vogue i Vanity Fair.


 „Za mene je ljepota sve. Jako sam zainteresiran za rušenje granica koje je postavilo društvo, kako bi mogli proslaviti različite vrste ljepote i predivnu raznolikost društva.“ – komentirao je Tim u intervju za magazin Another.

Knjiga je trenutno dostupna u 'pre-order' varijanti klikom ovdje, a ne sumnjamo da će vas njene stranice iznova pozivati na istraživanje i ohrabrivati na stilsku igru.

MODNE VIJESTI , 7.9.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Tim Walker

Podijeli:

Posljednje objavljeno