Romantično vjenčanje Kanite i Kenana kroz objektiv bh. fotografa Mirnesa Osmića - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Romantično vjenčanje Kanite i Kenana kroz objektiv bh. fotografa Mirnesa Osmića

Tekst:

Ana Rotim

VJENČANJA
18.11.2022.

Iako smo zagazili pred kraj godine i dalje našu pažnju privlače ljetna vjenčanja, a ovog puta riječ je o jednom sasvim posebnom koje se odvijalo u Bosni i Hercegovini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Naime, bh. fotograf Mirnes Osmić za naš portal podijelio je fotografije jednog lijepog vjenčanja gdje su se kao protagonisti romantične priče našli Kanita i Kenan. Kanita je dama koja nosi titulu Miss Beauty of Noord - Holland and Miss Beauty of the Netherlands 2015., a ona i njen suprug Kenan za romantičnu ceremoniju odabrali su grad Gradačac.

Posebna arhitektura grada na sjeveru Bosne i Hercegovine i kamenom popločan puteljak dali su dodatnu dozu romantike vječnim uspomenama mladog para i upravo zbog toga poželjeli smo kontaktirati Mirnesa.

Kroz fotografije otkrili smo da je Kanita birala balsku vjenčanicu koja je nježno otkrivala ramena, a u cijelu priču veoma lijepo se uklopio i Kenan koji je izabrao klasično crno odijelo. Mladenci su se odlučili za nešto jednostavniju dekoraciju gdje su prevladavale bijela i zelena boja, a poseban šarm dale su djeveruše koje su za svoje izdanje odabrale haljine u nježnoj nijansi zelene.

Mines nam je otkrio da mu je bilo iznimno drago fotografirati ovo vjenčanje jer kako nam je on simpatično podijelilo „mogu reći da sam ja ipak jedan mali mrav na odnosu na druge u smislu dužeg perioda rada jer ja svoju karijeru gradim tek od 2018. godine.”

Pozitivni pristup mladenaca i prekrasna atmosfera olakšali su posao fotografu, koji nam je poručio da mu je zadovoljstvo bilo kreirati vječne uspomene ovog para. 


* * *
Foto: Mirnes Osmić

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno