Ova fotografkinja ima maleni i preslatko uređen dom u koji bismo se instant preselili

INTERIJERI
16.7.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni koji na društvenim mrežama prate stranice posvećene uređenju doma, morali su primijetiti kadrove prozračnog, razigranog, šarmantnog i pomalo boemskog doma fotografkinje Viktorie Dahlberg.
Viktoria je fotografkinja iz Švedske koja je u Brooklynu pomnim odabirom detalja, materijala i tekstura, stan koji je u najmu pretvorila u osobnu oazu koji odiše toplinom.

Popularno:Kućne biblioteke koje će se uklopiti u svaki interijer

Upravo su izazovi s kojima se susrela prilikom uređenja malog, ali iznimno chic dnevnog boravka i spavaće sobe koja krije i ured, pomogli u dodatnom usavršavanju vještina u uređenju interijera. Ali i kasnije potaknulo na pokretanje brenda dodataka za dom N5 & SUNNY koji će svakom prostoru dati posebnu i osobnu notu. 

U njenom dnevnom boravku centralnu ulogu ima tepih koji istovremeno daje luksuzan i topao ton prostoriji, drveni stol čija tekstura i oblik pokazuju da se pazilo na baš svaki detalj pri uređenju, kao i mnoštvo biljki koje daju živost prostoru. Trendi notu prostoru, Viktoria je dala uz zanimljive jastučnice, veliko ogledalo i samostojeću lampu. 

Cozy atmosfera spavaćoj sobi dana je upečatljivom foteljom, policama koje kriju osobne uspomene, kao i jastucima koji kreiraju pravu malu zonu ugode. 

Još par itekako zanimljivih i inspirativnih fotografija iz ovog doma u kojem se spajaju ljubav prema boho eri, skandinavskom minimalizmu i statement detaljima, donosimo u nastavku. 


 

INTERIJERI , 16.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

viktoriadahlberg.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno