Kućne biblioteke koje će se uklopiti u svaki interijer

INTERIJERI
23.5.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaka kućna biblioteka zapravo donosi priču o njegovom vlasniku, bez obzira koliko velika ili mala bila. Zbog toga ne čudi što police ili komode s knjigama postaju jedan od centralnih dijelova svakog dnevnog boravka i mjesto koje uz par dodatnih detalja raspoređenih po policama poput cvijeća ili ukrasa s putovanja pridonose ukupnom dojmu. Pri kreiranju savršene kućne biblioteke važno je voditi računa o veličini i stilu uređenja. Odaberite područje u domu koje nije prometno, mjesto gdje ćete sa sigurnošću moći u miru uživati u omiljenim naslovima.

U manjim prostorijama zidne police igrat će itekako važnu ulogu u skladištenju i čuvanju knjiga. Dodatnu zaigranost dat će im zanimljivi materijali od kojih su izrađene i njihova nijansa. U minimalističke interijere lijepo će se uklapati police od drveta, dok će u modernim interijerima neodoljivo izgledati industrijske stalaže koje ćete urediti po vašim željama. 

Ako imate stan s visokim stropom, iskoristite prostor iznad prozora ili vrata za police s knjigama i kreirajte lijepo i funkcionalno rješenje. Vaše knjige možete slagati i na komodu za TV ili iskoristiti i prozorsku dasku.

Knjige možete slagati po boji, dio vodoravno, dio okomito ili prema godini nastanka. Opcija je uistinu puno, a fotografije u nastavku dat će vam dodatne smjernice u pronalasku ideja za savršenu kućnu biblioteku. Koju god opciju izaberete, ona će sigurno prostor učiniti elegantnijim, intimnijim i dati mu toplu notu

INTERIJERI , 23.5.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

pinterest.com

Podijeli:

Posljednje objavljeno