Kako tulumare omiljeni članovi Tračerice? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako tulumare omiljeni članovi Tračerice?

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
21.11.2011.

Party u NY-u povodom stote epizode      Nakon četiri sezone, zanimljivim zapletima i odličnom filmskom ekipom, Tračerica uspijeva još uvijek zadovoljiti želje svojih vjernih obožavatelja.  I dok fotografije sa seta polako golicaju maštu o budućim epizodama, svakodnevno izlaze i mnogi traileri, koji dodatno zakuhavaju stvar. Glavna tema svih portala proteklih dana je bila Blairina vjenčanica, zatim njeni bijeg s vjenčanja, a sada su glavna okupacija postale njihove kombinacije s proslave stote epizode poznate serije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasaI dok je stil Tračerica s Upper East Sidea gotovo besprijekoran, njihove kombinacije sa partya nas nisu pretjerano oduševile.
Muški dio kao da je došetao sa seta serije, a transformacija između modnog izričaja likova i osobnoga stila glumaca kao da se nije ni dogodila. 
Blake se pojavila odjevena u haljinu iz proljetne Marchesine kolekcije u kojoj je izgledala kao da se išetala iz šezdesetih, dok je njena kolegica Leighton odjenula bijelu Balmain haljinu i Jimmy Choo cipele. Zvijezda večeri je, bar kada je moda u pitanju, bila Kelly Rutherford koja je doslovno zasjala u srebrenoj haljini i cipelama u istim tonovima. 

Klik na galeriju i pogledajte kakav stil voli glumačka postava omiljene TV serije.

PreviousNext

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno