Podržite kvalitetne bh. brendove ovih blagdana kroz 6 jednostavnih (i besplatnih) gesti - Bonjour.ba - bh.lifestyle maga...

Podržite kvalitetne bh. brendove ovih blagdana kroz 6 jednostavnih (i besplatnih) gesti

Tekst:

Marija Perić

POSAO & ŽIVOT
8.12.2021.

Kvalitetne bh. brendove možete podržati na raznorazne načine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupnjom ili korištenjem njihovih proizvoda uvelike doprinosite izgradnji njihova brenda, potičete domaću proizvodnju i važnost #MadeInBiH etikete.

No pored kupnje bh. proizvoda, postoji par dodatnih besplatnih stvari koje možete napraviti ovih blagdana za bh. brendove.

Koje su to geste koje će vam oduzeti samo malo vremena, ali će itekako značiti bh. brendovima, otkrijte u nastavku.

Pratite bh. brendove na društvenim mrežama

Društvene mreže jedan su od najvažnijih oblika promidžbe bh. brendova i ukoliko ih pratite i reagirate na njihove objave možete potaknuti veći reach samih objava. Time će sve više i više ljudi saznati za taj bh. brend i biti prepoznat. Sve to rezultira i većom kupnjom proizvoda i izgradnjom brenda.

Ostavite recenziju ukoliko ste koristili njihove proizvode

Pozitivna recenzija jedan je od najboljih prodajnih alata za jedan brend. Tako će i za  bh. brendove biti od velike koristi ako i sami napišete neku recenziju čime želite istaknuti neku kvalitetu njihovog #MadeInBiH proizvoda.

Ispričajte svojim prijateljima i obitelji više detalja o bh. brendu

Netko vas pita je li znate za dobar brend koji se bavi izradom svijeća, domaćeg džema ili pak udobnih kapa i rukavica? Preporučite im bh. brendove kojima i sami vjerujete i za koje znate da kvalitetno rade svoj posao. Time ćete itekako utjecati na njihovu prodaju.

Reagirajte na njihove objave komentarom, spremanjem objave ili lajkom

Baš kao što je važno da ih pratite na društvenim mrežama, komentiranjem i lajkom povećavate šanse da njihove objave stignu do većeg broja ljudi.

Foto: Unsplash

Podijelite njihovu objavu sa svojim pratiteljima

Korak dalje možete napraviti i ukoliko promovirate bh. brendove na vlastitom profilu. Tijekom blagdana možete na svom Instagram storyu podijeliti par brendova kojima se vi uvijek vraćate, dati preporuku na LinkedInu ili pak podijeliti cool brendove na svom Facebook statusu.

Napišite im poruku podrške kako biste im dali vjetar u leđa

Svi brendovi u BiH svakodnevno nailaze na brojne izazove vođenja businessa. Maleni znak pažnje u obliku motivacijske poruke mnogo će značiti timu koji se krije iza brenda i dati im dodatnu inspiraciju za rad. Budite vi pokretač pozitivne energije, pogotovo tijekom blagdanskog perioda.

***
Naslovna fotografija: Unsplash

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno