Sada možete i vi napraviti kafu poput one u kafiću! Otkrivamo kako. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Sada možete i vi napraviti kafu poput one u kafiću! Otkrivamo kako.

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
8.4.2022.

Mnogi će se složiti da im je ispijanje kafe ujutro važan ritual s kojim započinju dan, vedri i napunjeni energijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Taj maleni trenutak, solo ili u dobrom društvu, kao da odredi raspoloženje za dan i učini da se osjećamo pozitivnije. Nerijetko se i našalimo kako ne bismo mogli bez kafe, ali i naglasimo da bismo ju mogli piti satima i satima. Kafa je postala centar zbivanja, razlog za druženje i povod za razgovor, a često ju volimo piti i u omiljenim kafićima. Ali što napraviti kada želimo ugođaj (i okus kafe) iz kafića iskusiti i doma?

Ako ste veliki ljubitelj pjenastih machiata, tople čokolade ili snažnog esspresa, razveseliti će vas da u ovim okusima koji bude sva čula možete uživati i u udobnosti svog doma. Sada svoju omiljenu kafu možete napraviti i kod kuće ili u uredu zahvaljujući NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparatu za kafu. Ovaj aparat redefinira umjetnost ispijanja kafe i dokazuje da možete kreirati svoj omiljeni topli (ili hladni) napitak u samo nekoliko minuta.

 

Zašto izabrati NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparat za kafu?
 

Kapsule koje se koriste za ovaj NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparat za kafu čuvaju najbolja zrna kafe za potpuni užitak i stvaranje optimalne arome. Uz punoću okusa, moći ćete uživati i u pjenastoj kremi napitka zahvaljujući inovativnoj tehnologiji aparata. Osim što NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparat krije inovativni dizajn za precizno doziranje, odlično će izgledati u vašoj kuhinji, kao dio kućnog ureda ili na poslu van kuće. Samim time, postati će vaše najdraže mjesto gdje ćete odlaziti po još jednu šalicu aromatične kafe bogatog okusa i mirisa.

 

Foto: Unsplash


Kafa kod kuće poput one u kafiću
 

Vaša jutarnja buđenja uskoro bi mogla biti ispunjena plesom po kuhinji zahvaljujući NESCAFÉ® Dolce Gusto®aparatu za kafu. On će biti glavni krivac zašto vaša jutra prolaze u dobrom raspoloženju i uz pozitivnu notu. Svoj aparat za kafu možete smjestiti na kuhinjskom pultu i posjećivati ga svaki put kad poželite svoju savršenu dozu kofeina. Tako će se vaša kuhinja i dnevni boravak samo u par minuta pretvoriti u omiljeni kafić i podsjetiti vas na ljepotu življenja. Zar to ne zvuči savršeno?

  

Kafa na poslu poput one u kafiću
 

Tko kaže da odličnu kafu trebate imati samo u kafiću ili kod kuće? Svoj NESCAFÉ® Dolce Gusto® možete ponijeti i na posao te kreirati posebni kutak. Uz par šalica, novi omiljeni aparat za kafu i najdražu kapsulu imate recept za kreiranje posebnog rituala i u uredu. Ovaj nezamjenjivi trenutak postati će highlight vašeg dana i dati će vam nalet energije da budete u potpunosti razbuđeni, produktivni i završite obveze na listi. I da, ne odgovaramo ako se i sve vaše kolege na poslu instant zaljube u okus i miris kafe pripremljene u vašem NESCAFÉ® Dolce Gusto® aparatu.

 Više o NESCAFÉ® Dolce Gusto® otkrijte na društvenim mrežama: Instagram i Facebook.

***
Naslovna fotografija: Unsplash
Foto: Nestle Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci