Kako izgleda jutarnja rutina 5 uspješnih poznatih dama? - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Kako izgleda jutarnja rutina 5 uspješnih poznatih dama?

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
23.1.2020.

Iako gotovo uvijek prepunih rasporeda, nevjerojatno je kako ovih 5 dama čiji uspjeh svi prepoznajemo uspije naći vremena za neke sjajne aktivnosti u danu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od vježbanja i do dva puta na dan preko navika kao što su gledanje omiljene emisije ili meditiranja – ove dame su našle kompromis i vrijeme za sebe iako im se dan uistinu sastoji od podugačke TO-DO liste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, one imaju naviku ustajati rano, kao i mi i uživaju u omiljenom boostu – šalici kave, ali i ne zaboravljaju da je doručak najvažniji obrok u danu tako da vjerujemo da će vas iznenaditi s kojim jelima one započinju svoj dan.
Kako svoje jutro i prvih nekoliko sati dana provode Jennifer Aniston, Kate Hudson, Oprah Winfrey, Rosie Huntington-Whiteley i Victoria Beckham, otkrijte u nastavku.


JENNIFER ANISTON

Jennifer je jedna od onih dama koja se budi jako rano. Ustaje u 4:30h ujutro, ako ne radi, a kad radi, ustaje u 8 ili 9 sati. Nakon toga čisti i hidratizira svoje lice, a potom meditira 20 minuta. Jutro joj započinje uz shake s kakaom i maka prahom te uz 30 minuta trčanja na biciklu, a nakon toga 40 minuta yoge. Često voli iskušati i neke druge strojeve za vježbanje ili odraditi vježbe snage kako bi još više izjutra zbunila svoje tijelo i malo promijenila svoju rutinu po želji.

KATE HUDSON


Kate se budi između 6:30 i 7:30 sati ujutro, ali uvijek odgodi buđenje i pritisne snooze 15 minuta. Uključi svoj aparat za kavu i vraća se u krevet kako bi gledala show Morning Joe. Nakon toga odveze svoju djecu u školu, u raspored ugura vježbanje prije doručka s dva jaja, pola avokada i slaninom.

OPRAH WINFREY

Ova dama svoje jutro počinje uz meditiranje i opušteno sjedenje oko 20 minuta, čak i blagdanima i vikendom. Vjeruje kako joj ovakva rutina ujutro pruža nadu, zadovoljenje i duboku sreću, a kad je u žurbi ujutro ovu rutinu smanji na 12 minuta, no ponovi ju još jednom u danu.
 

ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY


Nakon buđenja i maženja sa svojim psima, ali i malenom bebom, Rosie odradi svoju jutarnju beauty rutinu te ispije jednu čašu vode. Nakon toga priprema kavu te pripravlja doručak s jajima i tostom te šalicom granole s različitim bobičastim voćem, muffinom te zelenim sokom. Nakon toga se vraća u krevet kako bi se družila s obitelji te kako bi pročitala vijesti i odgovorila na mailove. Jutro također provodi uz 10 minuta biranja što odjenuti, što na kraju najčešće završi uz izbor traperica, majice i blejzera.

VICTORIA BECKHAM

Ova dama svoje jutro započinje u šest sati ujutro. Prije no što išta pojede popije dvije žlice jabučnog octa, a nakon toga priprema smoothie za sebe i svoje četvero djece koji se sastoji od nasjeckane jabuke, kivija, limuna, špinata, brokule i chia sjemenki. Victoria također vježba dvaput dnevno, jednom prije doručka, a drugi put nakon što svoju djecu odveze u školu i prije no što ode u ured.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno