Kako bi kultni stan Carrie Bradshaw izgledao danas?

INTERIJERI
6.12.2018.
Njen dom jedan je od prepoznatljivih interijera u TV povijesti, iako su u samom fokusu serije muško-ženski odnosi. No, Seks i grad je donio i sjajnu modnu inspiraciju, odlične lekcije o prijateljstvu, ali i suptilno dao smjernice u uređenju interijera.

20 godina nakon prikazivanje serije, želimo provesti sate i sate u njenom walk-in ormaru, posuditi onu sjajnu kožnu fotelju koju je dizajnirao Aidan, ali i okušati se u bojanju zidova spavaće sobe u plavu boju. Carrie je uistinu bila sjajna inspiracija kada je u pitanju uređenje interijera, a Modsy, kompanija specijalizirana u kreiranju 3D modela interijera prema željama klijenata, odlučila je pokazati kako bi stan Carrie Bradshaw izgledao danas. U izazovnom zadatku uređenja stana vodili su se stilom i vibrantnim karakterom omiljene Njujorčanke, te predstavili fotografije interijera koji je spoj nordijskog stila sa 60-im godinama.

203140 Cam02-1

Pri uređenju njene spavaće sobe držali su se palete boje koja je vladala i u Carrienom apartmanu. Košare s magazinima, knjige posložene u kreativan toranj pored spavaćeg kreveta i radni stol s računalom i inspirativnom porukom, daju naslutiti da je riječ o prostoru u kojem bi rado boravila poznata kolumnistica. U dnevni boravak su uz zanimljivu rasvjetu dodali i plavu sofu, a vjerujemo da bi se Carrie itekako dopao i Vanity Fair poster koji krasi jedan od zidova. Kako se vama sviđa ova varijanta popularnog stana?

203140 Cam1 (1)

203140 Cam5-1

203140 Cam7-1

203140 Cam 04-1

 

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: