Kaftan Studio: Nova kolekcija od 30 outfita bogatih tekstura, jasnih linija i upečatljivih boja - Bonjour.ba - bh.lifest...

Kaftan Studio: Nova kolekcija od 30 outfita bogatih tekstura, jasnih linija i upečatljivih boja

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
25.7.2022.

Kaftan Studio je predstavio Lookbook za novu kolekciju gdje iznova akcentira žensko samopouzdanje, gracioznost, ljepotu i prirodnu eleganciju i predstavlja modele pogodne za razne svečane prilike i posebne trenutke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Lookbook nove kolekcije Kaftan studija namijenjen je ženama koje cijene kvalitet i najfinije umijeće kreacije. Kolekcija se sastoji od 30 outfita jasnih linija, bogatih tekstura, nijansiranih u pastelnim, zlatnim, crvenim i bijelim tonovima s predimenzioniranim floralnim motivima. Materijali su namjenski dizajnirani od strane kreativnog dvojca, a modeli zatim pažljivo finalizirani sada već dobro poznatim dizajnerskim potpisom Kaftan studija.

 Kaftan studio jedan je od najuspješnijih dizajnerskih ateljea u regiji čije kreacije nose mnoge svjetske zvijezde koje su njihov dizajn prezentirale na skoro svim prestižnim eventima u svijetu od dodjele Oscara, Golden Globe-a, Berlinalea do Cannes-a. Također ovaj bh. dizajn studio ostvaruje izuzetne saradnje s modnim stilistima na globalnoj modnoj sceni, koje rezultiraju vrhunskim editorijalima objavljenim u najprestižnijim modnim magazinima i umjetničkim publikacijama u svijetu.

U dizajnerskoj filozofiji Kaftan studija od samih početaka je iskreno nastojanje da svakoj ženi za koju dizajniraju pruže vrhunsko dizajn iskustvo i custom-made kreacije koje će ih u svim prilikama činiti gracioznim i elegantnim.

 

Kaftan Studio Lookbook 2022. 

 

 

Dizajn: Kaftan studio
Fotografija: Edvin Kalić
Modeli: Amra Čerkezović i Selma Hadžiosmanović
Šminka: Renata Ponjević
Frizura: Meliha Višća

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno