Raskošno kraljevsko vjenčanje u Jordanu i 1 savršena Elie Saab haljina - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Raskošno kraljevsko vjenčanje u Jordanu i 1 savršena Elie Saab haljina

Tekst:

Bonjour.ba

LJUBAV & BRAK
2.6.2023.

Kraljevska vjenčanja, ma gdje ona bila u svijetu, uvijek nas ostave pod emotivnim dojmovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Raskošno vjenčanje u Jordanu krunskog princa Huseinna i arhitektice Rajwa Al-Saif se održalo jučer, a ceremoniji su prisustvovali i kraljevske porodice iz cijelog svijeta. 

 



Ceremonija je počela s kraljem Abdulahom II i kraljicom Raniom te dočekom gostiju u historijskoj palati, a roditeljima se zatim pridružio i princ. Rajwa Al-Saif je ušetala s princem Hashem i princezom Salmom. Nakon vjenčanja uslijedila je i parada do palate Al Husseiniya gdje su novi mladenci uživali sa svojim gostima.

Od kako su najavili svoje zaruke sva pažnja je bila usmjerena na njih. Na sam dan vjenčanja svi su željeli znati više o lokaciji, dekoru kao i gostima koje smo mogli očekivati. No, kao što to obično biva, maštu mnogih je golicala i ideja o haljini koju će Rajwa Al-Saif nositi

 



Buduća kraljica Jordana je birala savršeno elegantnu i profinjenu vjenčanicu Elie Saab. Haljina uz tijelo nije imala posebne dodatke, no, krasio je sofisticiran, neobičan i asimetričan dekolte te veo dug i nekoliko metara. Haljinu dugih rukava upotpunio je i šlep ukrašen cvjetnim motivima. Rajwa Al-Saif je naprosto zračila pozitivnom energijom i klasičnom ljepotom. 

 

* * *
Naslovna fotografija: @rhcjo 
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno