Gledali ste 'Halftime' - dokumentarac o JLo? Tada ćete htjeti pogledati i ove dokumentarne filmove! - Bonjour.ba - bh.li...

Gledali ste 'Halftime' - dokumentarac o JLo? Tada ćete htjeti pogledati i ove dokumentarne filmove!

Tekst:

Marija Perić

FILMOVI & SERIJE
20.6.2022.

Novi dokumentarac sa JLo – Halftime ubrao je brojne pozitivne kritike zahvaljujući priči i emociji koju je upravo Jennifer uspjela prenijeti kroz malene ekrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Halftime – dokumentarac o JLo

 

Jennifer je prošla dosta emotivan put u posljednjih nekoliko godina. Radila je na velikim projektima poput njenog filma Hustlers za kojeg su joj predviđali nominaciju za Oskara, ali je i spremala sve za spektakularni nastup sa Shakirom na polufinalu američkog Superbowla. Sve to tražilo je od nje emocionalnu pripremljenost, nevjerojatnu disciplinu, ogroman tim podrške, kao i mnoštvo sati vježbanja i planiranja. Ako želite zaviriti iza kulisa njenog života, rado ćete pogledati ovaj dokumentarac koji će vas nekoliko puta naježiti.

  

Dokumentarni filmovi o poznatima koje trebate pogledati
 

A kad pogledate dokumentarac sa JLo, imamo ideju koji film sljedeći gledati. Od Beyonce i Homecoming dokumentarca, do poznate aktivistice za klimatske promjene – Grete Thunberg, pa sve do intimne priče o princezi Diani, u ovom popisu imamo sve. Koji dokumentarac će biti vaš favorit?

 A Ballerina's Tale
 

 

Ovaj dokumentarac donosi priču o afroameričkoj balerini Misty Copeland. Kroz film učimo o balerininom uspjehu, potencijalnoj ozljedi na kraju karijere, a kroz radnju se često otvaraju teme o rasi i o tome kako bi jedna balerina trebala izgledati u svijetu baleta.

  

Homecoming: A Film by Beyonce
 

Dokumentarac koji govori o emocionalnom putu koji je Beyonce trebala proći kako bi kreirala spektakl koji svi pamtimo sa njenog nastupa na Coachelli 2018. godine.

  

Miss Americana
 

Taylor Swift u ovom dokumentarcu otkriva svoj put transformacije, priča ispovijesti i otkriva kako je prihvatila svoj život pjevačice i autorice pjesama.

  

Becoming
 

Nekadašnja prva dama Michelle Obama kroz dokumentarni film otkriva svoj život, razmišljanje i povezanost s ljudima koje je osjetila tijekom turneje sa svojom knjigom 'Becoming'.  

  

Diana, Our Mother: Her Life and Legacy
 

Intiman dokumentarac u kojem Princ William (vojvoda od Cambridgea) i princ Harry govore o svojoj majci, Diani, princezi od Walesa.

  

I Am Greta
 

Dokumentarac prati Gretu Thunberg, mladu aktivisticu iz Švedske koja želi motivirati ljude da slušaju znanstvenike o svjetskim ekološkim problemima.

 

***
Naslovna fotografija: @jlo

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno