Jeremy Allen White: Zvijezda serije The Bear i Calvin Klein kampanje - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jeremy Allen White: Zvijezda serije The Bear i Calvin Klein kampanje

Tekst:

Arijana Bošnjak

FILMOVI & SERIJE
11.1.2024.

Jeremy Allen White je glumac koji je prije nekoliko dana osvojio publiku na društvenim mrežama odvažnim fotkama za Calvin Klein kampanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, Jeremy iza sebe ima i snažnu glumačku karijeru i uloge po kojima je globalno prepoznat. Bio je Phillip „Lip“ Gallagher u seriji Shameless, Joseph Shrier u filmu Homecoming, a zatim i Carmen „Carmy“ Berzatto u seriji The Bear, između ostalih.


Foto: @jeremyallenwhitefinallyTo je serija s kojom je Jeremy ponajviše došao na radare svih filmofila i onih koji su željni kvalitetne glume, dubine karaktera i emocionalnog raspona lika prikazanog na malom ekranu. The Bear je američka komično – dramska serija u kojoj Jeremy glumi nagrađivanog kuhara koji se vraća u rodni grad Chicago, nakon što mu premine brat. Tu preuzima vodstvo nad kaotičnom kuhinjom u obiteljskoj prodavaonici sendviča.

Serija već dvije sezone zaredom dobiva izuzetno pohvalne kritike, kako javnosti, tako i kritičara. Posebno se hvali Jeremyjeva glumačka izvedba, kao i režija, scenarij, a više od svega autentičan prikaz restoranskog biznisa. Sve te pohvale dobile su i službeni pečat na nedavnoj dodjeli nagrada Golden Globes.

 Osvojili su nagradu za najbolju TV seriju (mjuzikl ili komedija), za najboljeg glumca u TV seriji (mjuzikl ili komedija) - Jeremy Allen White i za najbolju sporednu glumicu u TV seriji (mjuzikl ili komedija) – Ayo Edebiri.

Ono što se posebno ističe u glumi Jeremy Allen Whitea, jest njegova sposobnost da prikaže Carmyjevu kompleksnost i slojevitost. Izvrstan je njegov prikaz kontrastnih osobnosti, gdje s jedne strane prikazuje talentiranog, pomalo grubog i ambicioznog kuhara, a s druge njegovu ranjivost i nesavršenost.


Foto: @thebearfxSve ovo, kao i taj nezaboravni shooting za Calvin Klein editorijal, čini da ovu seriju odmah dodajemo na must watch listu. Ako ste željni realističnog prikaza života i rada jednog kuhara, kroz humor, adrenalin, ali i dramu, sign in na Disney+ platformu i počnite bingati.

* * *
Naslovna fotografija: @jeremyallenwhitefinally

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno