Jennifer Lopez nikada nije izgledala bolje - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jennifer Lopez nikada nije izgledala bolje

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
17.3.2012.

Zahvaljujući savršenoj liniji u novom Vogueu     S navršenih 42 godine, odličnom linijom, brakom, ali i zavidnoj glazbenoj karijeri iza sebe, Jennifer Lopez je ubola naslovnicu Vogueovoga izdanja nazvanog Shape. Pred objektivom Merta Alas i Marcusa Piggott, Jennifer je snimila naslovnicu, ali i kratak editorijal odjevena u crvenu haljinu. Osim toga, Jennifer se osvrnula na svoje glazbene i glumačke početke, angažmane kao modela u kampanjama za Gillette, Fiat i L’Oréal Pariz, ali i otkrila tajnu savršene linije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oh, čovječe. Ljudi meni ne daju posao zato što im je žao mene. Ja sam glumica. Ja sam pjevačica. Ja sam izvođač. To je ono što ja radim. Jednom kad sebi pođete davati određeni kredit, cijeli svijet se otvori.“ - priznala je Jennifer da je i sama na početku ima poljuljano samopouzdanje.
Njen menadžer se pohvalio kako je Jennifer pravi radoholičar koji će se uvijek truditi da ispuni ciljeve. Kada je u pitanju ljubav, Jennifer se nazvala sentimentalnim romantičarom, ali i otkrila da je njeni novi dečko naprosto divan. „Ne osjećam se staro, i ne želim na to gledati, zapravo, ponašat ću se onako kako sam se uvijek ponašala.“ - naposljetku je nadodala. Fotografije, ali i video s par Jenniferinih tajni za vitku liniju, pogledajte u nastavku. 


01


02

{youtube}DSAXPzQE0cg{/youtube}D.P.
Foto: vogue

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno