Rachel is back! Nova frizura Jennifer Aniston probudila je nostalgiju fanova. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Rachel is back! Nova frizura Jennifer Aniston probudila je nostalgiju fanova.

Tekst:

Nevena Divčić

KOSA
9.1.2024.

81. Golden Globes dodjela nagrada je jedna od najaktuelnijih tema o kojoj govorimo posljednja dva dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od toga jesmo li zadovoljni nagradama za glumce koji su na našoj listi omiljenih, do toga šta mislimo o stilskim odabirima slavnih i jesmo li svi isto protumačili sitne tračeve koji su išetali sa crvenog tepiha, chit chat je neizbježan.

Kada je riječ o stilskim izdanjima, s vama smo već podijelili ona najbolja po izboru našeg uredništva. No, tu su i najbolji beauty momenti s crvenog tepiha, a onaj o kojem se najviše govori zaslužuje da mu posvetimo posebnu pažnju.

 Jennifer Aniston je sijala na crvenom tepihu u elegantnoj, crnoj Dolce & Gabbana haljini. Prepoznatljiva je po svom jednostavnom, klasičnom stilu kojem ostaje odana. Njena kosa decenijama se kreće u svega nekoliko tonova, a nešto kraća dužina i oblik u potpunosti preslikavaju frizuru koja vežemo za njene Rachel dane u seriji Friends.


Foto: @justjaredFrizura doseže do ramena te pramenovi šarmatno uokviruju lice, dajući kosi volumen. Koliko god da je fanovima ponekad teško razdvojiti ovu glumačku ekipu od fiktivnih likova za koje smo se vezali, to je dodatno izazovno kada se neko od njih pojavi u javnosti s energijom koja neodoljivo podsjeća na ulogu koju je igrao/la.


Foto: @jenniferanistonIako su mišljenja online kritičara stila podijeljena, mi ne možemo, a ne podržati ovu malu, simpatičnu promjenu koja je izazvala nostalgične osjećaje i potrebu da fanovi već večeras isplaniraju maraton omiljenih epizoda serije Prijatelji.  


Foto: @jenniferaniston

* * *
Naslovna fotografija: @justjared

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno