Jednostavna jutarnja rutina koja jamči prekrasan vikend - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jednostavna jutarnja rutina koja jamči prekrasan vikend

Tekst:

Bonjour.ba

POSAO & ŽIVOT
24.11.2018.

 Vikend je rezerviran za slatke male rituale koji odmaraju tijelo i um. I dok je za neke od nas omiljeni dio vikend rutine upravo uživanje u prepečenom kruhu i dugo tuširanje, drugi vole čitati, a treći raditi u vrtu. Svaka od ovih aktivnosti pomaže nam da se odmaknemo od ubrzanog tempa života i da se na jedan dan u potpunosti okrenemo aktivnostima koji ispunjavaju naš dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Kako biste uistinu imali lijep i pametno isplaniran vikend, važno je usvojiti par navika uz koje nećete imati dojam kao da je vikend proletio ispred vas dok ste rekli odmor.

#Napravite detoks od društvenih mreža
Na dva dana odmaknite se od vijesti, notifikacija i statusa. Kreirajte svoju zonu u kojoj će biti prostora samo za najmilije i lijepe priče.

#Provedite vrijeme s obitelji
Razgovarajte o svim sitnicama koje su obilježile vaš tjedan, pokrenite sitne tradicije i uživajte zajedno u pripremi obiteljskog ručka, DIY projektima, boravku na svježem zraku i maratonima filmova.

#Nedjelju rezervirajte za aktivnosti koje ne možete ostvariti preko tjedna
Spavajte malo duže. Doručkujte u krevetu. Otiđite na izlet van grada. Posjetite prijatelji koji žive pokraj obližnjeg jezera. Učinite vikend nezaboravnim upravo uz pomoć aktivnosti koje će vas odmaknuti od svakodnevnih rituala i napuniti vas pozitivnom energijom.

#Uzmite si vrijeme kako biste se fokusirali na sebe
Inspirirali se i obnovili energiju za sve avanture koje će vas čekati. Spa tretman u vlastitoj kupaonici, knjiga, odlazak u cafe – pronađite sitnice koje vas vesele i koje će vam pomoći da posložite vlastite misli.

#Isplanirajte naredni tjedan
Dobra organizacija pomoći će vam da vaš tjedan krene bez stresa, te da sve vaše obveze, privatne i poslovne budu usklađene, zapisane i spremne za obavljanje. Upravo zbog toga je planer neizostavan dio svake ženske torbice. Simpatije našeg uredništva ukrao je CHICovnik koji je praktičan asistent u svim svakodnevnim avanturama.

 

modamo chicovnik 2019 korica 1
 

Klik OVDJE i naruči svoj primjerak CHICovnika na kućnu adresu

 

Foto: Isabella Thordsen, MODAMO.info

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno