Jednu od najdivnijih plaža na Jadranu smo otkrili na otoku Rabu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Jednu od najdivnijih plaža na Jadranu smo otkrili na otoku Rabu

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
2.7.2023.

Rab je otok smješten na Jadranskoj obali u Hrvatskoj, koga krase čak 4 zvonika te je pravi raj za ljubitelje turizma koji žele vidjeti i znati više o kulturnoj baštini mjesta koje posjećuju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo na otoku Rabu se smjestila plaža Pudarica koja s pravom nosi titulu jedne od najljepših plaža na Jadranu. Ono što je specifično za ovaj otok jesu pješčane plaže koje nisu specifične za Hrvatsku obalu, a takva je i plaža Pudarica koju pored baršunaste plaže krasi i neodoljivo čisto more. Pristup moru je lak, pa je omiljena za porodice s djecom, a jednostavan je i dolazak na plažu koji je moguć kako brodom tako i autom. 

 Oni koji žele uživati i u sportskim aktivnostima, mogu se opustiti uz odbojku na pijesku, tenis, šetnje, piknike i druge aktivnosti. Pored svojih prirodnih ljepota, mlade osobe ovo mjesto privlači zbog odličnih ljetnih zabava u Santos klubu koji posjeduje i bazen, a tu se održava i pjena party. Ako još uvijek niste pronašli mjesto za godišnji odmor, uputite se na plažu Pudaricu i uživajte u svim njenim ljepotama. 

 

* * * 
Naslovna fotografija: @marina.mrsic

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno