Život sa stilom: stan modela Coco Rocha

MODNE VIJESTI
11.6.2011.
Coco Rocha je kanadski model, rođena 1988. kao Mikhaila Rocha i dijeli stan sa svojim mužem James Conoranom u Gramercy Parku, na Manhattanu. Dvosobni stan je popunjen knjigama, bocama i suvenirima, a Coco kaže kako svaki dijelić stana ima neku svoju priču. Također, s fotografom imena Lauren Santo Domingo koji je ispred Voguea svojim aparatom „prošetao“ kroz njezin stan podjelila priču kako je ona uvijek mami pomagala dok je ona uređivala stanove. Tako je Coco odmalena upoznata s farbanjem zidova, premještanjem stolaca i sl. To je i razlog zašto je prije tri godine, kada je kupila ovaj stan, prva stvar koju je učinila bila da je unajmila dekoratera. Kaže: „Jednostavno sam smatrala da to zaslužujem.“


No, oduševljenje dekoraterom je splasnulo kada joj je rekao da će za kupovinu i namještanje ogledala kakve je željela iznad sofe u dnevnom boravku morati izdvojiti oko 15.000 dolara, no ona je tada uzela stvari u svoje ruke i dobila željeni rezultat za samo 200 dolara.
Njezin ormar je također rađen po mjeri, jer joj je kako kaže, bilo iznimno bitno da ima ladice za nakit, police za kozmetiku i dosta prostora za odjeću. No priznaje da nerijetko odjeću nalazi po stolicama u dnevnoj i spavaćoj sobi.

PreviousNext


A.P.
Photo: Vogue

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

  Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

  Povezani članci

  Članci iz rubrike

  Tekst by:

  Bonjour

  Podijeli:

  Posljednje objavljeno: