Bh. brend INTUITIVA je predstavio ženstvene novitete od vune koje ćete nositi kroz cijelu sezonu - Bonjour.ba - bh.lifes...

Bh. brend INTUITIVA je predstavio ženstvene novitete od vune koje ćete nositi kroz cijelu sezonu

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
11.11.2021.

Ulazak u hladnije mjesece uljepšala nam je vijest da bh. brend INTUITIVA predstavlja nove zimske artikle za koje smo sigurni da će sve dame jedva čekati nositi ove zime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prirodni ambijent poslužio je kao set za fotografije, a vunene tvid hlače i mini suknja od svile i vune su lajtmotiv cijele kolekcije koje su uz gracioznost djevojaka kreirali odličan photoshooting.

U razgovoru sa timom INTUITIVA saznali smo da je inspiracija kolekcije bila potreba za toplim i udobnim artiklima koji će biti rezultat ljubavi brenda prema prirodnim luksuznim materijalima, ženstvenoj silueti i bezvremenskom dizajnu.

Backstage fotografije sa snimanja

Od trendy tvid hlača koje su izrađene od djevičanske vune pa do simbioze svile i vune ne sumnjamo da će ljubitelji mekanih tkanina pronaći nešto za sebe.

Otkrili su nam da su krojevi i modeli klasični i jednostavni sa ciljem da se predstavi ljepota minimalizma.

„Kolekcija je ženstvena, komforna i skrojena da ima bezvremensku vrijednost.“ – naglasili su u razgovoru, a nismo mogli odoljeti ne saznati ko se sve krije iza ove INTUITIVA kreativne priče.

„Intuitiva tim predstavljaju profesionalci, kreativni dizajneri, stručnjaci za proizvodnju, talentovani, pedantni izvršioci i vrsni majstori svojih zanata.“

Da se uistinu radi o vrhunskom timu govori i činjenica da su od nedavno proširili i kreativni sektor zbog čega ne kriju uzbuđenje i istinski se raduju planovima u budućnosti.

Tim i lokacija za snimanje ove kolekcije su pažljivo izabrani jer su željeli na najbolji način predstaviti povezanost sa prirodom stoga su domaće životinje, brezova šuma i sunce bili najbolji statisti i odlični domaćini za, kako navode, „savršen dan“, a sve to je zabilježio fotograf Amar Čamo, osnivač profila Fića crew.

Azra, Berina i Hana su bile modeli ispred objektiva i dijelimo mišljenje da su upravo svaka od njih pokazale izražen stilski karakter i da spoj ove tri energije i ljepote je dalo finalni pečat novoj INTUITIVINOJ kolekciji.

***

Naslovna fotografija: Amar Čamo
Tekst: Bonjour.ba

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno