Ines je za vjenčanje birala nešto drugačiju vjenčanicu, a mi otkivamo sve detalje o njenom izdanju! - Bonjour.ba - bh.li...

Ines je za vjenčanje birala nešto drugačiju vjenčanicu, a mi otkivamo sve detalje o njenom izdanju!

Tekst:

Bonjour.ba

VJENČANJA
10.5.2022.

Već pri prvom pogledu na fotografije s Ines u maloj bijeloj haljini znali smo da želimo saznati sve pojedinosti o njenom nešto drugačijem odabiru vjenčanice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ines i Hrvoje su se nedavno vjenčali, a za tu posebnu priliku Ines je izabrala zanimljivu vjenčanicu sa pufnastim dugim rukavima. Upotpunila ju je elegantnim nakitom kao što je biserna ogrlica i biserne naušnice. Look su zaokružile cipele i klasičan i sentimentalno važan odabir buketa. U razgovoru s Ines htjeli smo saznati zašto je birala baš ovu haljinu i gdje ju je nabavila. Otkrila nam je nešto više i o svom odabiru cipela i buketa, a sve detalje o njenom izdanju otkrivamo u nastavku.

 

Što je bila inspiracija za buket?
 

Inspiracija za baš ovaj buket je bila moja mama, koja je prije 34 godine imala sličan buket. Kao mala sam govorila da želim imati isti buket jer mi je toliko jednostavan, a elegantan. Iako mogu reći da je moj stil jednostavan, nisam sebe vidjela sa klasičnim buketom, ipak volim kad je nešto malo drugačije.

 


 
Jesi li ranije imala neku viziju kakvu haljinu želiš ili se dogodila ljubav na prvi pogled?

 

Haljina je zapravo unikatan komad brenda koji dijelim sa prijateljicom - Noa Limited. Haljina bi trebala biti dio custom made kolekcije. Naš brend - Noa Limited predstavlja sve ono što mi volimo kada je u pitanju odjeća, od svečanijih haljina pa do odjeće za svaki dan. Konkretno, inspiracija za haljinu je došla nakon što sam kupila cipele. Nakon toga se jednostavno sve samo posložilo, materijal, kroj, sve se nizalo jedno na drugo.

 U čijem su potpisu cipele?
 

Cipele su kupljene u Zari i od njih je zapravo sve ostalo krenulo. Mislim da većina žena prvo kupi cipele i onda iskombinira sve ostalo, pogotovo kada su svečane i neobične. Najsretnija sam kada kupim nešto što je iskoristivo, profinjeno, udobno, a da je cijena pristupačna.

 

***
Foto: PhotoElla/Privatna arhiva

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno