Ilustrirana knjiga o posljednjoj kolekciji Karla Lagerfelda za Chanel koju želimo u arhivi - BONJOUR.ba - bh.lifestyle m...

Ilustrirana knjiga o posljednjoj kolekciji Karla Lagerfelda za Chanel koju želimo u arhivi

MODNE VIJESTI
27.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ja sve crtam i uživam u umjetničkoj strani crtanja. Uvijek imam bilježnicu u blizini svog kreveta kako bih zapisao sve svoje ideje. Na jednoj strani, Choupette, na drugoj, bilježnica.“ – komentirao je Karl Lagerfeld važnost ilustracija u njegovom izričaju u intervjuu koji ćete pronaći unutar korica nove knjige o poznatoj francuskoj modnoj kući. Knjiga nosi naziv “Dans Les Coulisses de Chanel”, a engleski prijevod bi bio 'Backstage at Chanel'. 


Ilustrirana knjiga donosi priču o svim aktivnostima potrebnim za nastanak jedne Chanel kolekcije. Naglasak je stavljen upravo na kolekciju proljeće/ljeto 2019., posljednju kolekciju predstavljenu u režiji kralja mode. 240 stranica knjige donosi osvrt na prve skice, kastinge, odabir modela, proces šivanja, kao i samu reviju predstavljenu prije par mjeseci u Parizu. Autorica knjige upravo je novinarka Vogue magazina Laetitia Cénac, dok su ilustracije djelo pariškog umjetnika, Jean-Philippe Delhomme.

Knjiga je već dostupna za kupovinu online klikom ovdje i ne sumnjamo da će zauzimati posebno mjesto u kolekciji knjiga svih zaljubljenika u rad ovog vizionara, koji je ostao prepoznatljiv po svježem pristupu modi i kreacijama koje su na čudesan način spajale tradiciju i moderne trendove. 

MODNE VIJESTI , 27.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

Bonjour.ba

Foto by:

Paris Frivole

Podijeli:

Posljednje objavljeno