Prvi pogled na novi IKEA katalog za 2020. godinu 

INTERIJERI
25.7.2019.

IKEA katalog je jedna od najčitanijih knjiga na svijetu, a sve detalje o novitetima u trgovinama brenda uz koji vežemo praktičnost, funkcionalnost, pristupačne cijene i skandinavski dizajn žele znati zaljubljenici u interijer, interior stručnjaci, arhitekti, dizajneri. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularno: IKEA katalog je druga najčitanija knjiga na svijetu, a donosimo i ostale nevjerojatne statistike koje niste znali!

Katalog svake godine donosi mnoštvo inspirativnih ideja, novih proizvoda, kao i trendova, a sve to kako bi vas potaknuli da doma maksimalno uživate u baš svakom trenutku.
U svom novom katalogu kreirali su nekoliko styling opcija za različite prostore – od onih koji imaju manji broj kvadrata do domova koji teže ekološkoj osviještenosti. Katalog će biti predstavljen krajem narednog mjeseca, točnije, oko 20.8., a djelić fotografija iz kataloga već se može pronaći online. Sudeći prema prvim vizualima, čeka nas itekako šarena godina prepuna boja, novih materijala, zanimljivih rasvjetnih tijela, pletenog namještaja i detalja koji će unijeti toplinu u svaki dom. Pogledajte. 

 

 


 

INTERIJERI , 25.7.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

IKEA

Podijeli:

Posljednje objavljeno