Ove godine želite pokloniti nešto novo i neočekivano? Zašto to ne bi bio poklon za sve ukućane? - Bonjour.ba - bh.lifest...

Ove godine želite pokloniti nešto novo i neočekivano? Zašto to ne bi bio poklon za sve ukućane?

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MAME RULZ
16.12.2021.

Sredina 12. mjeseca idealno je vrijeme za posljednje dorade i uređivanje lista poklona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ponekad, teško dolazimo do ideja što pokloniti dragim osobama. Istovremeno susrećemo se sa željom za kreativnosti i praktičnosti, no, upravo je jednostavnost ta koja nerijetko krade najviše simpatija.
Kada su u pitanju oni pokloni koji će zasigurno ukrasti simpatije, tehnika je uvijek dobra ideja.
Ovisno o budžetu, možete birati između zanimljivih gadgeta dostupnih na tržištu ili biti još praktičniji i pokloniti jedinstveni poklon za sve ukućane, koji uključuje i gadget i zajedničke trenutke u narednoj godini. 

HT Eronet predstavio je nove i još bogatije TRIO PLUS pakete koji donose brži internet, dodatne minute razgovora, najbolji TV sadržaj na platformi HOME.TV, a sve to uz vrhunske uređaje.
Uz odabir TRIO Super + paketa za 14,70 KM možete odabrati paket Xiaomi uređaja koji uključuje robot usisavač, kućnu kameru i pametni sat, a za 56,70 KM mjesečno i PlayStation 5 s dva kontrolera te dvije igrice gratis o čemu više možete saznati OVDJE.

 


U ponudi je još i veliki broj pojedinačnih uređaja, od romobila, novog TV-a, laptopa, pa sve do pročišćivača zraka.
Ideja zajedničkog druženja uz najbogatiju ponudu TV kanala na tržištu tijekom cijele godine podjednako će razveseliti sve ukućane, bez obzira na njihovu dob. 

 

***
Foto: Promo, pexels.com

Povezani članci

Najpopularniji članci