3 hotela u Turskoj gdje ćete poželjeti ostati zauvijek - od luksuza do minimalizma - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

3 hotela u Turskoj gdje ćete poželjeti ostati zauvijek - od luksuza do minimalizma

Tekst:

Arijana Bošnjak

PUTOVANJA
28.7.2023.

Poželite li nekada pobjeći od svakodnevice, negdje daleko, gdje ćete napuniti svoje emocionalne i fizičke baterije?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Turska nam uvijek nudi bajkovita mjesta gdje ćemo zaboraviti na sve što nam crpi energiju. Jedini problem je taj, što se iz njihovih interijera i sanjivih pogleda na more, zaista teško natjerati na povratak u stvarnost.

 

Alavya Hotel - Alacati, Turska
 

Mjesto koje je iz lokalnog open air kina transformirano u hotel. Iako, riječ hotel umanjuje ono što ovo mjesto predstavlja, a to je jedna bajkovita rustikalna oaza. Koncipiran je kao prostor koji ima šest kuća, od koji svaka osvaja svojim unikatnim šarmom i priča drugu priču.

Ovo je smještaj za one koji žele iskusiti slow living, u šetnji vrtovima, ili uz bazen, s knjigom u ruci. A ako sanjate o pikniku uz more i turske delicije, na svojoj instagram stranici naglašavaju da ispunjavaju i takve snove.

 Amanruya, Bodrum
 

Za ljubitelje minimalizma i clean estetike, predlažemo hotel Amanruya u Bodrumu. Mjesto gdje se možete utopiti u interijer neutralnih tonova dok gledate na sanjivo, plavo Egejsko more. Iskreno, nama se ovo čini kao mjesto koje sadrži sav mir ovoga svijeta, a i samo ime mu u prijevodu znači „miran san“. A što više od toga možemo poželjeti za odmor!?

 


 

Villa Mahal, Kalkan
 

Buđenje uz pogled na more, kokteli u beach baru i jedrenje u zoru. Ako je ovo opis vašeg idealnog odmora, Villa Mahal je mjesto gdje ćete tu sliku pretvoriti u stvarnost.

Dizajner Ipek Tolbas potrudio se da se hotel, sa svojim zaobljenim bijelim zidovima, savršeno uklapa u brdovito okruženje iznad zaljeva Kalkan. Pri tome, veliki stakleni portali unose sve boje mediterana u vaš apartman. Ovaj hotel donosi jedan profinjeni luksuz koji će zadovoljiti estetiku svih koji vole moderan dizajn usklađen s prirodom.

 

***
Naslovna fotografija: @quintessentially

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno