H&M kampanja predstavlja prazničnu kolekciju i okuplja poznata imena - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

H&M kampanja predstavlja prazničnu kolekciju i okuplja poznata imena

Tekst:

Bonjour.ba/PR

MODNE VIJESTI
22.11.2022.

H&M vas poziva na nezaboravne proslave u čarobnom svijetu Brasserie Hennes, mjestu koje je pretvoreno u ugodnu snježnu idilu inspirisanu diskotekom i koje odiše svečanim raspoloženjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Glumica Chloë Sevigny i muzičar Anderson Paak blistaju poput zvijezda noseći glamurozne komade iz nove H&M kolekcije poručujući svima da je vrijeme praznika savršeno za pokazivanje vlastitog stila.

 „Brasserie Hennes je čarobno mjesto gdje traje praznična zabava koja garantuje nezaboravne uspomene, a sve to će upotpuniti naši neodoljivi komadi koji odišu sofisticiranošću i omogućavaju kombinacije u kojima ćete biti zvijezda večeri,” naglasila je Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica u H&M-u.

 U režiji Bardia Zeinalija, zabavu u Brasserie Hennes, upotpunili su i modeli Paloma Elsesser, Jill Kortleve, Adut Akech Bior i Jordan Barrett.

“Bilo je zadovoljstvo raditi s ovim divnim ženama za kampanju koja promovira nadasve profinjenu kolekciju. Neprocjenjivo je iskustvo plesati duboko u noć u najmodernijim komadima i smijati se usred zimske idile,” poručila je Chloë Sevigny, glumica.

 „Fantastičan je osjećaj živjeti u trenutku i slaviti život s nevjerovatnom glumačkom ekipom u čarobnom svijetu Brasserie Hennes. Uspjeli smo doživjeti istinsku čaroliju u prazničnom ozračju,” zaključio je Anderson Paak, muzičar.

 Komadi iz ove kolekcije dostupni su u H&M prodavnicama.

***
Foto: H&M PR

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno