Hidratizirana, sjajna i glatka koža? Sve to donosi ovaj 1 proizvod. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Hidratizirana, sjajna i glatka koža? Sve to donosi ovaj 1 proizvod.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

ZDRAVLJE I NJEGA
4.3.2024.

Želite li da vaša koža zablista u punom sjaju, važno je obratiti pažnju i na to da ljepota kože dolazi i iznutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Mi smo pronašli proizvod koji potiče zdravi sjaj i čini kožu glatkom. Doppel Herz  Hyaluron + OPC 150 je proizvod koji sadrži hijaluronsku kiselinu i OPC (oligomerni proantocijanidinski kompleksi). To su dva izuzetno korisna sastojka za njegu kože i zdravlje kose.

Hijaluronska kiselina je prirodna supstanca koja se nalazi u tkivima ljudskog tijela, uključujući kožu, gdje ima važnu ulogu u održavanju hidratacije, elastičnosti i čvrstoće.


Foto: @joannahalpinS godinama, nivo hijaluronske kiseline u koži opada, što može dovesti do gubitka volumena, pojave bora i suve kože. Dodavanje hijaluronske kiseline u dnevnu rutinu njege kože može pomoći u održavanju hidrirane, glatke i zdrave kože.

OPC su antioksidansi koji se nalaze u određenim biljkama, kao što je grožđe. Oni su poznati po svojoj sposobnosti da neutrališu slobodne radikale, koji su štetne molekule koje mogu oštetiti kožu i uzrokovati prijevremeno starenje. Dodavanjem OPC u ishranu ili njegu kože može pomoći u zaštiti kože od oksidativnog stresa i oštećenja izazvanog slobodnim radikalima.


Foto: @brunabearKombinacija hijaluronske kiseline i OPC je posebno korisna za održavanje zdravlja i ljepote kože. Ova kombinacija rezultira zdravijom, sjajnijom i punijom kožom. Takođe je važno imati realna očekivanja o rezultatima, jer nijedan proizvod ne može u potpunosti zaustaviti proces starenja kože, ali može značajno doprinijeti zdravlju i izgledu kože.

Pri odabiru proizvoda koji sadrže hijaluronsku kiselinu i OPC, važno je obratiti pažnju na kvalitet proizvoda i njihov sastav. Doppel Herz Hyaluron + OPC 150 kapsule je proizvod koji osim hijaluronske kiseline i OPC sadrži i koenzim Q10, vitamin C, Cink i Biotin, koji u sinergiji djeluju čineći kožu ljepšom.
Uz pravilnu i redovnu upotrebu proizvoda koji sadrže hijaluronsku kiselinu i OPC, možete očekivati poboljšanje hidratacije, teksture i tonusa kože, što će rezultirati zdravijom, mladolikom kožom.

* * *
Foto: PR Doppel Herz

Povezani članci

Najpopularniji članci