Novi Lancôme serum privukao je pažnju zvanica na Bonjour.Garden in The City eventu i potaknuo #beautytalk - Bonjour.ba -...

Novi Lancôme serum privukao je pažnju zvanica na Bonjour.Garden in The City eventu i potaknuo #beautytalk

Tekst:

Bonjour.ba

BEAUTY SAVJETI
26.6.2022.

Ni u sklopu našeg Bonjour.garden in The City eventa nismo propustili priliku upoznati naše zvanice s odličnim sastojcima za njegu kože.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Bonjour event se održao u bašti Hotela Europe, koja je sinoć bila pretvorena u pravu bajkovitu oazu mirisa, detalja, muzike i ugodne atmosfere. Uređenje bašte je nešto na čemu se radilo, maštalo i kreiralo nekoliko mjeseci prije eventa i rezultati su bili opijajući, a u tome su nam pomogli i partneri Via Media. Vanjski prostor hotela je ovaj put inspiraciju za uređenje crpio upravo u skrivenim baštama u koje rado bježimo od vrućih gradskih ulica. Bijeli zastori su mistično krili zabavnu atmosferu, a floralni aranžmani su cijelom prostoru dali romantičnu notu. 

 Delicije koje su se krile na stolu za catering, osvježavajuća pića, razigranost sa plesnog podija i odlična party muzika pridodali su tim dojmovima. Bijele tkanine, ručno izrađeni roza cvjetovi, kreativni korneri i savršeno dekorisani stolovi su kreirali poseban ljetni šarm. Glamuroznom okruženju su pridodali i naši krasni i njegovani gosti, koji, čini se uvijek traže još jedan koristan savjet i još jedan trik za svoje skin care rituale. Tik pred Bonjour.ba foto kutak svoje mjesto je našao blistavi i elegantni Lancome kutak.

 S toga ne čudi da su se često dame okupljale i u Lancome kutku s kojeg su se veselo razmjenjivala iskustva. Posebnu zainteresovanost je prikupio novi H.C.F trostruki serum čiji ime označava i njegove sastojke: hijaluronska kiselina, vitamin c+ niacinamid te ferulinska kiselina. Divne predstavnice ovog omiljenog beauty brenda su prisutnim rado odgovarale na pitanja i nedoumice te nesebično dijelile informacije o novom serumu. 

Nova generacija dermokozmetičkih aktivnih sastojaka je pred nama. Trideset godina nakon lansiranja Rénergie linije (1992.), Lancôme predstavlja novo doba visokoučinkovitih proizvoda za njegu kože koji znatno pridonose volumenu kože te njezi protiv bora i tamnih mrlja uz novi proizvod Rénergie H.C.F. Triple Serum. Revolucionarna formula koja u jednoj trostrukoj dozi ujedinjuje tri aktivna sastojka koji su poznati po svojim komplementarnim i istodobnim učincima na znakove starenja kože. 
 

Više o Bonjour.Garden in The City zabavi pronađite na sljedećim linkovima:

Tko su bili gosti Bonjour.Garden in The City zabave o kojoj će se dugo pričati?

Sinoć je održan Bonjour.Garden in The City i da, bilo je magično. Vodimo vas u skriveni vrt u centru Sarajeva.

* * * 
Fotografije: Sanela Babić, Enida Kajević, Elvir Pandžić 

Povezani članci

Najpopularniji članci