Wingardium Leviosa! Uskoro nam stiže Harry Potter Reunion. Imamo sve detalje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Wingardium Leviosa! Uskoro nam stiže Harry Potter Reunion. Imamo sve detalje.

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

FILMOVI & SERIJE
17.11.2021.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson i drugi članovi glumačke ekipe ponovo se okupljaju za 20. godišnjicu Harryja Pottera: Return to Hogwarts na HBO Maxu 01.1.2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, jučer je HBO Max objavio da će originalni čarobnjački trio iz Hogwartsa ponovo se udružiti kako bi ispričali svoje avanture od prije dvije decenije.

Pored Daniela Radcliffea (Harry Potter), Ruperta Grinta (Ron Weasley) i Emme Watson (Hermione Granger) pridružit će se i reditelj Chris Columbus i ostali članovi glumačke ekipe iz svih osam filmova o Harryju Potteru po prvi put u retrospektivnom specijalu.

 Razlog okupljanja je i proslava godišnjice prvog filma franšize, "Harry Potter i Kamen mudraca”, koji je premijerno prikazan prije dvadeset godina na jučerašnji dan.

Očekivano je da se pojave Ralph Fiennes (Voldemort), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Gary Oldman (Sirius Black), Imelda Staunton (Dolores Umbridge), Tom Felton (Draco Malfoy), James i Oliver Phelps (Fred and George Weasley), Mark Williams (Arthur Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Evanna Lynch (Luna Lovegood) i mnogi drugi.

Svih osam filmova o Potteru trenutno je dostupno za strimovanje na HBO Maxu, a fanovi su, kako navode na Instagram profilu, pozvani  01.1.2022. "na magično putovanje u prvom licu kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena".

***

Naslovna fotografija: @harrypotterfilm

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno