Pogledajte prvi trailer za Harry Potter Reunion i da, jedva čekamo! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Pogledajte prvi trailer za Harry Potter Reunion i da, jedva čekamo!

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

FILMOVI & SERIJE
21.12.2021.

Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson i drugi članovi glumačke ekipe ponovo se okupljaju za 20. godišnjicu Harryja Pottera: Return to Hogwarts na HBO Maxu 31.12.2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nedavno je HBO Max objavio da će se originalni čarobnjački trio iz Hogwartsa ponovo udružiti kako bi ispričali svoje avanture od prije dvije decenije.

Pored Daniela Radcliffea (Harry Potter), Ruperta Grinta (Ron Weasley) i Emme Watson (Hermione Granger) pridružit će se i reditelj Chris Columbus i ostali članovi glumačke ekipe iz svih osam filmova o Harryju Potteru po prvi put u retrospektivnom specijalu.

 Razlog okupljanja je i proslava godišnjice prvog filma franšize, "Harry Potter i Kamen mudraca”, koji je premijerno prikazan prije dvadeset godina.

Očekivano je da se pojave Ralph Fiennes (Voldemort), Helena Bonham Carter (Bellatrix Lestrange), Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Gary Oldman (Sirius Black), Imelda Staunton (Dolores Umbridge), Tom Felton (Draco Malfoy), James i Oliver Phelps (Fred and George Weasley), Mark Williams (Arthur Weasley), Bonnie Wright (Ginny Weasley), Alfred Enoch (Dean Thomas), Matthew Lewis (Neville Longbottom), Evanna Lynch (Luna Lovegood) i mnogi drugi. Trailer donosimo u nastavku.

Svih osam filmova o Potteru trenutno je dostupno za strimovanje na HBO Maxu, a fanovi su, kako navode na Instagram profilu, pozvani  01.1.2022. "na magično putovanje u prvom licu kroz jednu od najomiljenijih filmskih franšiza svih vremena".

***

Naslovna fotografija: @harrypotterfilm

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno