Gossip Girl Reboot: Naša Dijana je pogledala prvu epizodu i ovo su njeni dojmovi! - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Gossip Girl Reboot: Naša Dijana je pogledala prvu epizodu i ovo su njeni dojmovi!

Tekst:

Bonjour.ba

FILMOVI & SERIJE
12.7.2021.

Na početku ovog teksta, važno je spomenuti da je ovaj osvrt kreiran od strane žene koja je originalnu seriju gledala tijekom svojih tinejdžerskih dana i bila je toliki fan da se backstage fotkama radovala kao i omiljenom kolaču, a od bratovih leptir mašna ručno je izrađivala rajfove s mašnom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je i originalna serija, bar po mom mišljenju imala trenutaka koji i nisu bili sjajni (i dalje ne razumijem vezu Blair i Dana), ostavila je trag među mnogim generacijama potičući razgovor o ljubavi, braku, obitelji, prijateljstvu, ali i nošenju sa izazovima koje pred nas postavlja društvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela priča je bila isprepletena intrigama i igricama i uskoro je postalo jasno zašto baš svi pričaju o njoj. Imali smo omiljene likove i parove te navijali za njih iznova pokušavajući dokučiti tko je Tračerica, osnivačica bloga koja zna sve tajne glavnih likova i dijeli ih sa cijelim svijetom.  Naravno, tu su bile i modne kombinacije među kojima i danas rado nalazimo inspiraciju, prekrasne scene New Yorka, apartmana i gala zabava na koje ide Upper East Side elita.
Kada smo vidjeli da se sprema reboot, s nostalgijom smo se prisjetili omiljenih trenutaka i jedva čekali prvi teaser. Kada je snimanje serije završeno, producenti su komentirali da su jednu stvar željeli drugačije napraviti, a to je uzeti u obzir  prikaz manjina američkog društva na čemu su aktivno radili kroz rebot.


ŠTO OČEKIVATI OD GOSSIP GIRL REBOOTA?

Ako ste već gledali seriju Gossip Girl, kada pritisnete play, odmah će vas preplaviti dobra vibra. Bez brige, tekst u nastavku nema spoilera.
Pokušat ćete među novim likovima saznati tko ima najviše poveznica s omiljenim junakinjama – Blair, Serena ili Jenny, a kako bude odmicalo vrijeme, vaše pretpostavke će se mijenjati.
Tu je i prepoznatljiva doza humora, ali i rivalstva.

Emily Alyn Lind, Jordan Alexander, Whitney Peak, Thomas Doherty, Adam Chanler-Berat i Zión Moreno su glavni glumci serije

Već na početku događa se nekoliko (pomalo očekivanih) twistova koji ipak daju naslutiti da nas čekaju uzbudljive epizode, a uzbudljivo je pratiti i kako su ukomponirali društvene mreže, odnos studenata škole i profesora, ali i pitanja koja se tiču društvenog aktivizma.

Užitak je gledati i koji su se to trendovi i modni diktati našli kao dio njihove uniforme, beauty odabiri ne uključuju rajfove, no, tu su bold frizure i marame, a i muški likovi jednako su stylish, imaju jak karakter.

Iako je serija kroz prvu epizodu imala dosta dodirnih točki s orginalnom, po nama probudila je dovoljnu dozu nostalgije i postavila par upitnika na koje se veselimo saznati odgovore u narednima. Naša preporuka je da joj svakako date šansu, a mi ćemo s nestrpljenjem pratiti nove epizode i donijeti vam nove modne i beauty osvrte, ali i recenzije.
Xoxo

***
Tekst: Dijana Ćavar
Foto: Popsugar.com/HBO

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno