Izdvojili smo odlična mjesta u Sarajevu za pauzu gdje se možete odmoriti i uživati u ukusnoj hrani - Bonjour.ba - bh.lif...

Izdvojili smo odlična mjesta u Sarajevu za pauzu gdje se možete odmoriti i uživati u ukusnoj hrani

Tekst:

Emina Smaka

LIFESTYLE
27.10.2021.

Radne obaveze ponekad nas jednostavno toliko preokupiraju do toga da propustimo, vrlo važnu, pauzu za ručak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove loše navike se trebate riješiti što prije, jer može loše uticati na vaše mentalno zdravlje i dovesti vas do burnouta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bismo vam pomogli, odlučili smo sastaviti listu od 5 idealnih mjesta u Sarajevu na kojima se možete odmoriti i isprobati ukusna jela.

Pub Trinaest

Pub Trinaest plijeni pažnju ne samo svojim modernim i ugodnim interijerom nego i ukusnom hranom. Mnogima je izbor kada je u pitanju pauza na poslu, a više o ovom zanimljivom restoranu smo pisali ovdje.

Slatko i slano

Na adresi Ložionička 9. u Sarajevu pronaći ćete poznati restoran idealan za ukusan doručak. Ambijent je prikladan za opuštene poslovne sastanke, a možete ponijeti i laptop i završiti svoje obaveze. Begovu čorbu morate probati!

Manolo

Cafe restoran Manolo je poznata sarajevska gastro oaza i destinacija za mnoge Sarajlije koje žele uživati u ukusnoj hrani, kafi s prijateljima ili pauzi od posla. O jelima koje trebate kušati u Manolu smo pisali ovdje.

Klopa

Ugodna atmosfera i meni koji će vam mnogi preporučiti, a konobari rado pomoći da izaberete savršen obrok za sebe, čine ovo mjesto savršenim za pauzu ili rad na laptopu uz neki od ukusnih specijaliteta.

Ministry of ćejf

Presimpatično mjesto smješteno u jednom od najljepših dijelova grada, Marijin Dvoru. Ovdje možete popiti kvalitetnu kafu, opustiti se u ugodnoj atmosferi, posebno u hladnijim mjesecima kada ćete moći uživati pored male pećice.

* * * 

Naslovna fotografija: Pexels
Tekst: Emina Smaka  

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno