Zavirili smo u sjajno uređen gastro pub u Sarajevu koji ima i mini biblioteku 

GOURMET
23.10.2019.

Zahvaljujući društvenim mrežama i primamljivim kadrovima snimljenim unutar Gastro Puba 13, instant poželite zaviriti u cozy ambijent koji uz mnoštvo prirodnog svjetla i zelenila čini da se osjećate kao da ste u vlastitom dnevnom boravku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodatan motiv svakako su korneri koji omogućuju čitanje knjiga solo, ali i zajedničko druženje te uživanje u bifteku, hamburgeru ili čokoladnom mousseu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je Gastro Pub 13 nakon samo nešto više od mjesec dana postao novo omiljeno mjesto na koje ćete svratiti na pauzu ili ručak, u razgovoru s njihovim timom saznali smo više o uređenju, ponudi jela i pića, ali i kako se upravo broj 13 uvukao u naziv ovog restorana.

Zašto je upravo broj 13 dobio tako važnu ulogu u razvoju vašeg brenda?

Životni tokovi i sudbina članova tima Gastro Puba 13 uglavnom je vezana za broj 13. Tako je planirano i svečano pokretanje restorana u petak 13. septembra 2019.

Što vam je bila inspiracija za uređenje gastro puba i tko potpisuje uređenje?

Uređenje Gastro Puba 13 je bazirano na stvaranju ugodnog i modernog ambijenta koji će sve naše goste podsjetiti na udobnost vlastitog doma gdje možete sjediti čitajući knjige, družiti se s drugima i uživati u jelima tradicionalne i moderne kuhinje. Arhitekta Miroslav Rojs je zaslužan za kreativno rješenje, a naši izvođači radova za stvaranje ovakvog ambijenta.

U vašem prostoru krije se i mnoštvo zelenila, knjiga, kao i fotografije bh.fotografkinje Maje Topčagić. Što je po vama ključno za postizanje ugodne atmosfere u interijeru?

Spoj prirodnih materijala, svježeg cvijeća, zelenila sa modernim građevinskim materijalima, vlastita mini biblioteka te fotografije Maje Topčagić zaslužni su za impresije ugodnog ambijenta za sve naše goste.

Čime ste se vodili pri kreiranju menija? Koje slano i slatko jelo s menija svakako preporučujete da isprobamo? A kada su u pitanju pića?

Ponuda restorana bazirana je na spoju tradicionalnih i modernih jela gdje svaki gost može pronaći nešto za sebe za doručak, ručak ili večeru. Gostima preporučujemo lagane obrok salate, vrhunske odreske i slatka jela od kojih se izdvaja čokoladni mousse i kadaif u čaši koji će vašim nepcima dati vrhunski užitak.

Od slanih jela preporučujemo naše hamburgere te veoma popularni biftek. 
Uz sva jela zaokružena je ponuda nekoliko domaćih vina, cijeđenih sokova kao i ostalih pića i toplih napitaka. Za kvalitet hrane i usluge zadužen je naš stručni savjetnik za kvalitet i sigurnost hrane, Hamid Kujraković.   

Gastro Pub 13 se nalazi u ulici Stupska 6 na Stupu, u Sarajevu, a posjetiti ih možete u vremenu od 07h do 22h. 
    

GOURMET , 23.10.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Maja Topčagić

Podijeli:

Posljednje objavljeno