Ako vam se svidjela 'From Scratch', ove 4 serije ćete isto tako rado pogledati - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Ako vam se svidjela 'From Scratch', ove 4 serije ćete isto tako rado pogledati

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
9.11.2022.

Ako ste posljednjih dana sate provodili na streaming platformi Netflix sigurno se primijetili preporuku za seriju From Scratch.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Riječ je o seriji snimljenoj po istinitoj priči o mladom bračnom paru koji se suočava s raznim životnim izazovima. Serija je dobila mnoštvo pozitivnih komentara, ukrala pažnju mnogih kritičara, te slovi kao jedna od gledanijih serija na streaming platformi Netflix posljednjih dana. Kako ne želimo otkriti previše detalja ukoliko još niste pogledali From Scratch, spomenut ćemo samo da će se svidjeti svim zaljubljenicima u drame. Naime, serija koja donosi lavinu emocija inspirirala nas je da sastavimo listu tv emisija sa sličnom tematikom koje ćete isto tako rado pogledati. 

After Life

Slavni britanski režiser, scenarist, glumac i komičar Ricky Gervais utjelovljuje Tonyja koji se suočava sa svakodnevnim izazovima nakon gubitka voljene supruge. Kroz kratke video isječke u svakoj epizodi otkrivamo Tonyjev karakter, te kako je izgledao kada je u njegovom životu bila prisutna Lisa.

The End

Serija dočarava život tri generacije koje tragaju za značenjem života. Iako na prvu možda ne zvuči kao serija koja će vas prikovati uz male ekrane, humoristični dijalozi, te uzbudljivi životi nasmijat će vas ali i raznježiti.

This Is Us

Zvijezda serije Gilmore Girls, Milo Ventimiglia ovog puta ima nešto drugačiju ulogu u seriji This is us koju ćete pogledati u jednom dahu. Naime, serija koja je nadmašila očekivanja filmskih kritičara, govori o obitelji Pearsons, te svakodnevnim izazovima s kojima se susreću. 

A Million Little Things

Nakon suicida prijatelja, na površinu izlaze brojni problemi koje su ranije pokušavali prikriti njegovi prijatelji. Kroz pet sezona, ova dramska serija donosi mnoštvo zapleta, ali i zanimljivih priča koje će vas prikovati uz male ekrane.


* * *
Naslovna fotografija: @netflixbrasil

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno