Fotograf iz Ljubuškog potpisuje fotografije ovog vjenčanja koje su obišle svijet

VJENČANJA
3.6.2019.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Saša Tomićje svima poznato ime wedding fotografije u regiji. Pomalo sanjiv i romantičan stil fotografiranja, kao i vještina da kroz fotografiju zarobi i zadrži sve one magične trenutke s vjenčanja mladenaca, rezultirali su suradnjama s parovima diljem svijeta. Riječ je o intimnim ceremonijama održanim na slikovitim lokacijama bogate povijesne i kulturne baštine, uz koju mladenci vežu posebne emocije i uspomene. Upravo to i čini suštinu koncepta 'destination vjenčanja' koji postaje sve popularniji i kod nas.  

Uživam putovati i fotografirati na novim lokacijama, bilo kod nas, bilo na destinacijama. Drugačije mjesto uvijek otvara nova vrata kreativnosti. Moji klijenti su ponajviše Australci, Amerikanci i Britanci, a odveli su me na njihove favorite destinacije: Italiju i Francusku.“ – komentirao je Saša na naš upit koji su sve izazovi odlaska i fotografiranja na sasvim novim lokacijama na koje dolazi po prvi put.

Jedno od posljednjih vjenčanja koje je fotografirao, ono Henriette & Reubena, odvelo ga je do Dubrovnika, a unikatan stil dokumentiranja njihovog vjenčanja, doveo ga je na stranice Rock My Wedding portala. „Rock My Wedding možda nije najpopularniji portal na svijetu, ali sigurno donosi velik broj upita, a onda i rezervacija. Ja sam upravo bukirao vjenčanje na zapadu Francuske iduće godine.“ – otkrio nam je Saša. Fotografije su brzo ukrale simpatije posjetitelja ove britanske stranice, a kako i ne bi, kada savršeno dočaravaju jednu ljubavnu priču smještenu među zidine grada višestoljetne tradicije. 

Vjenčanje je održano u palači koja datira još iz 16. stoljeća, u intimnom ambijentu, upotpunjenom bijelim glicinijama i ružama. Henriette je birala profinjenu čipkastu haljinu dugih rukava koju potpisuje Anna Kara, koju je dodatno naglasila decentnim naušnicama te niskom pundžom koju je obogatila i s par svježih ruža, što je doprinijelo sveukupnom romantičnom dojmu.


Reuben je izgledao elegantno u crnom Tiger of Sweden odijelu koje je upotpunio leptir mašnom i personaliziranim manžetnama. 


Druženje se nastavilo na terasi hotela Excelsior, gdje su mladenci, zajedno s najbližima uživali u posebno odabiranim delicijama uz pogled na more i stari grad, ali se i sjajno zabavljali uz omiljene stihove.
Naravno, nismo mogli odoljeti da Sašu naposljetku i ne pitamo, što je po njegovom mišljenju ključno za odlične wedding fotografije?
Ne volim puno razgovarati s mladencima, ne želim intervenirati na taj dan, moj cilj je primijeniti priču njihovog dana na fotografiju. Kakva god ona bila (priča) :).“ . 
A da je uistinu vješt u tom naumu, uvjerite se kroz fotografije u nastavku.


Veselimo se novim Sašinim ljubavnim foto pričama koje će nas razniježiti baš poput ove...

Foto: Saša Tomić

VJENČANJA , 3.6.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Saša Tomić

Podijeli:

Posljednje objavljeno