Volite film Ponos i predrasude? Ovi naslovi će vas isto tako oduševiti. - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Volite film Ponos i predrasude? Ovi naslovi će vas isto tako oduševiti.

Tekst:

Ana Rotim

FILMOVI & SERIJE
11.10.2022.

Ponekad provedemo sate listajući filmske novitete, no ipak se vratimo onim klasicima koje rado gledamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Neki od takvih filmova su adaptacije kultnih romana slavne spisateljice Jane Austen. Romantične drame, prekrasne ljubavne priče ali i brojni zapleti vrlo često nas zarobe uz male ekrane. Ako ste jedni od onih koje je oduševila romansa iz filma Ponos i predrasude gdje glavnu priču vode mlada Elisabeth Bennet i ponositi gospodin Darcy, kreirali smo listu filmova koje ćete rado pogledati. Stoga, nazovite prijateljicu ili sestru, pripremite omiljene grickalice i upalite jedan od ovih filmova.

Emma

Mlada glumica Anya Taylor-Joy, široj publici poznata po ulogama u serijama The Queen's Gambit i Peaky Blinders, ovog puta utjelovljuje lik Emme iz istoimenog romana Jane Austen iz 1815. godine. Emma je buntovna djevojka koja se nema namjeru udati, a cilj joj je spojiti susjede u romantičnu vezu.

Persuasion

Film koji je od ovog ljeta dostupan na streaming platformi Netflix, adaptacija je posljednjeg romana Jane Austen. Priča govori o ponovnom susretu mladog para koji zbog obiteljskih nesuglasica prekida zaruke.

Atonement

Redatelj filma Ponos i Predrasude filmske kritičare oduševio je još jednom romantičnom poslasticom. Kao i prethodnog puta zvijezda filma je Keira Knightley koja se ovog puta zaljubi u dečka koji je lažno optužen za ubojstvo.

Becoming Jane

Biografska priča o životu Jane Austen donosi nam pravu romantičnu poslasticu gdje su se kao zvijezde našli Anne Hathaway i James McAvoy. 


* * *
Naslovna fotografija: @autumndewilde

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno