Feminine & Fierce: Tko su bile uzvanice 'The most unusual flower experience by Porsche & Bonjour.ba'? - Bonjour.ba - bh....

Feminine & Fierce: Tko su bile uzvanice 'The most unusual flower experience by Porsche & Bonjour.ba'?

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
26.4.2023.

Sinoć je na lokaciji s jednim od najljepših pogleda na grad, održan prvi Bonjour.Boutique event pod nazivom 'The most unusual flower experience by Porsche & Bonjour.ba'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Željeli smo na pomalo neočekivanoj lokaciji, u intimnoj atmosferi, uzvanice eventa provesti kroz posebno, kreativno osmišljeno iskustvo kakvo neće zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Na ulazu u GREENPARK SPACE, Porsche Taycan Turbo ukrašen raskošnim cvjetnim dekoracijama, dao je mali teaser u temu eventa i nešto drugačiji cvjetni doživljaj koji očekuje uzvanice tijekom večeri.

 


 


Naime, tema večeri bili su snovi, sanjarenje, pomicanje granica i rušenje predrasuda, a upravo su gošće eventa bile dame koje dijele vrijednosti SHIFT by Porsche zajednice - dame koje su inspirirane snovima, koje potiču promjenu, dijele inspiraciju i svoje priče.

Feminine & fierce bio je dress code večeri na koji su uzvanice, svaka vjerna svom stilu i pristupi estetici, interpretirale na sebi svojstven način.
Photowall je u skladu s temom eventa nosio jednaku inspirativnu poruku brenda Porsche, koja nas iznova podsjeća da slavimo našu unikatnost.
Pri fotografiranju, dame su doslovce ušetale u malu cvjetnu bajku i kreirale nove foto uspomene.

 

Dijana Ćavar, Melisa Čengić i Ana Ćavar

Ana Ćavar

Dijana Ćavar

Amna Džambić-Branković 

Vesna Beganović

Martina Saira Keškić

Belinda Pušić

Selvedina Babić-Junuzović

Larisa Halilović

Irma Kohel

Mersiha Mima Mehić

Mensura Hodžić-Mujčinović

Maja Topčagić

Minea Gracić

Sabina Željo

Dijana Ćavar, Ana Ćavar i Amna Džambić-Branković

Belma Tvico-Stambol

Sarah Čerkez

Martina Saira i Sarah Čerkez

Amna Džambić-Branković i Belma Tvico-StambolHighlight večeri je bila cvjetna radionica koju je vodila floristica s više od 20 godina iskustva, Enisa Gazibara, koja je motivirala dame da koristeći svježe cvijeće na stolu kreiraju cvjetne aranžmane koji odgovaraju njihovoj osobnosti i karakteru.
Savjetovala ih je kako da kreiraju harmonične cvjetne kreacije te podijelila par insiderskih savjeta za aranžmane koji će iznova krasti simpatije. Uzvanice su svoje aranžmane kreirale u drvenim kutijama koje su ručno izrađene upravo za ovu priliku, kako bi ih mogle koristiti i za nove aranžmane koje će kreirati u svojim domovima implementirajući znanje naučeno na radionici.
Večer je završena uz rukom ispisane (ostvarene) snove uzvanica i sve to uz pogled na zvijezdama osvjetljeno Sarajevo.


 

 

Više o The most unusual flower experience by Porsche & Bonjour.ba na sljedećem linku:

The most unusual flower experience by Porsche & Bonjour.ba: Sasvim drugačije, intimno druženje inspirirano snovima

***
Foto: Marko Jovančić i Nidal Saljić za Bonjour.ba

 

---
Taycan Turbo: Potrošnja električne energije kombinovano u kWh/100km: 23.6–20.2 (WLTP); emisija CO₂ kombinovano u g/km: 0

Povezani članci

Najpopularniji članci