7 dana u sedmici: #FeelGood majica kroz kombinacije bh. dama - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

7 dana u sedmici: #FeelGood majica kroz kombinacije bh. dama

Tekst:

Emina Smaka

STILSKI SAVJETI
18.4.2023.

Bijela majica je unisex klasik svakog, ali baš svakog ormara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Od početka 19. stoljeća bijela majica postaje must have komad, a nosila se ispod košulje. Prvi put se spominje u romanu Scota Fitzgeralda, a mainstream popularnost je dobila u 50-im kada su je nosili Marlon Brando i James Dean, velikani Hollywooda tog vremena. 

Za žene je bijela majica postala važna krajem 60-ih i početkom 70-ih godina od kada se smatra unisex modelom. U godinama poslije uslijedili su najrazličitiji materijali, boje i modeli, a jedne od najpopularnijih majica su one s aplikacijom.

Tako se rađa i prva #FeelGood majica u suradnji Bonjour.ba i dm drogerie markt s natpisom 'Superwoman' koji će dati važnu smjernicu za sve naredne #FeelGood projekte. Nastavljamo s majicama koje nose snažnu žensku poruku, ne samo u vidu natpisa nego i o stvarnoj podršci ženama. 

 Ove godine nastaje i majica s porukom 'Sve možemo skupa' koja je instant osvojila vaše simpatije pa već uživamo u kombinacijama koje ste kreirali. U nastavku donosimo fotografije bh. dama i njihovih fantastičnih i inspirativnih kombinacija s #FeelGood majicom.

Ako tražite look za poslovno okruženje lako će vas inspirisati siva kombinacija Minele, ili pak pink izdanje Naide. Za svakodnevna izdanja su se pobrinule Mirela, Lejla i Marija, a sigurni smo da ćete Lanin outfit rado kopirati za večernja izdanja. Ipak su šljokice pravi partner #FeelGood majici. 

 

Foto: @mi__vi

Foto: @mirela_red

Foto: @marijaaperic

Foto: @mama_lana__
 

Za kraj vas podsjećamo da se radi o majici limitiranog izdanja koja je trenutno dostupna po sniženoj cijeni od 14,95 KM u svim drogerie markt poslovnicama. Podijelite vaše fotografije s nama na Instagram profilu uz #DoYouBonjour. Čekamo vas! 

* * * 
Naslovna fotografija: @naidakadic

Povezani članci

Najpopularniji članci