#možemoskupa! Nova FEEL GOOD majica slavi žensku podršku i dostupna je u dm prodavnicama. - Bonjour.ba - bh.lifestyle ma...

#možemoskupa! Nova FEEL GOOD majica slavi žensku podršku i dostupna je u dm prodavnicama.

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
3.3.2023.

Već četiri godine zaredom, FEEL GOOD majica više je od stylish odjevnog komada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postala je artikl uz koji radimo promjenu na domaćoj poduzetničkoj sceni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Projekt je to koji Bonjour.ba realizira s kompanijom dm drogerie markt kako bismo pružili podršku, educirali i osnažili bh. poduzetnice, a sve to uz kupovinu artikla dizajniranog i proizvedenog u BiH.
FEEL GOOD majica je artikl uz koji smo kreirali posebne uspomene i pomicali planine.


Što je bila inspiracija za dizajn nove FEEL GOOD majice?

Kreativni koncept nove FEEL GOOD majice ponovno potpisuje Haris Jusović, bh. grafički dizajner i vizualni umjetnik.
Dizajn FEEL GOOD Vol.4 majice podsjeća nas da #možemoskupa mijenjati svijet i da se upravo u ženskoj podršci krije nevjerojatna vrijednost. Razigrana je, zabavna, snažna.


Upravo zato vjerujemo da kroz jednu gestu kao što je simpatičan komentar ispod objave bh. poduzetnice o novom proizvodu, dijeljenjem imena brenda koji je tek u svojim počecima na narednom druženju sa prijateljicama ili kupovina FEEL GOOD majice, možemo kreirati vidljivu promjenu.

 

 


Snaga ženske podrške očituje su i u onom osmijehu koji dobijete od druge žene kada na event dođete sami, bez da ikoga poznajete.
Snaga ženske podrške očituje se i u lijepoj riječi, domaćim keksima koje ste pripremili i ostavili u košarici ispred susjednih vrata, kao i glasnom izgovaranju 'Bravo', neovisno koji tip privatnog ili poslovnog podviga slavite.


Stvarne žene kao ambasadorice FEEL GOOD majice

Dosada smo tijekom šetnje gradom, ali i kroz društvene mreže upoznali sjajne žene koje su FEEL GOOD majicu rado nosile, ali i poklanjale mami, sestri, komšinici, prijateljici.
Na snimanju vizuala za ovogodišnje izdanje FEEL GOOD majice spojili smo dame koje su svojom energijom dale nevjerojatnu notu fotografijama.
Marija Bokšić dama je koja nam se smiješila s plakata prve FEEL GOOD majica kampanje, a svoj san o tome da se profesionalno nastavi graditi kao vizažistica nastavila je upravo u dm drogerie markt gdje danas radi kao savjetnica za ljepotu.
Albina Huskić, balerina je koja je dio FEEL GOOD priče od 2020.godine, a kroz svaki novi pokret ostavlja snažan pečat kroz vizuale, dok je Lea Hrstić novo lice naše kampanje koje instant krade simpatije svojim šarmom i osmijehom.

 

 


Lea Hrstić, Albina Huskić i Marija BokšićMarija, Albina i Lea su nam potvrdile da je ovo majica koju ćete nositi na posao, uz omiljeno odijelo, za šetnju gradom uz crvenu kožnu suknju i pernatu torbu, a za izlazak sa curama, pink suknju i sandale.

Sigurni smo da će ova majica biti dio ormara brojnih snažnih žena i već od jutra im poručiti da mogu ostvariti sve što žele.
FEEL GOOD majice dostupne su u svim dm prodavnicama, a njenom kupovinom po cijeni od 16,95 KM i ove godine donirate 3 KM za razvoj ženskog poduzetništva u BiH.

***

Organizacija snimanja i produkcija: Bonjour.ba x dm drogerie markt Bosna i Hercegovina
Kreativno vodstvo: Dijana Ćavar
Modeli: Lea Hrstić, Albina Huskić i Marija Bokšić
Makeup: Maja Talović, Marija Bokšić
Styling: Emina Smaka 
Foto: Sanela Zukić
Grafički dizajn: Marija Perić
Video: Marko Jovančić 

Povezani članci

Najpopularniji članci