Zavirite na premijerno prikazivanje FEEL GOOD filma: Moda, inspiracija i žensko poduzetništvo - Bonjour.ba - bh.lifestyl...

Zavirite na premijerno prikazivanje FEEL GOOD filma: Moda, inspiracija i žensko poduzetništvo

Tekst:

Nevena Divčić

MODNE VIJESTI
13.6.2024.

Znamo da ste jedva čekali vidjeti izgled nove FEEL GOOD majice, da vas jednako raduje poruka koju ona nosi, ali i da želite zaviriti na naše posebno druženje, točnije premijeru FEEL GOOD filma, kojim smo i predstavili njen novi dizajn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


No, prije nego što zajedno zavirimo na još jedno Bonjour.ba x dm druženje, trebamo vas podsjetiti da je FEEL GOOD priča više od mode, trenda i druženja. Pet godina kreiramo majice sa snažnim porukama koje za cilj imaju inspirirati, motivirati i biti vjetar u leđa ženama koje ih nose, ali i svima koji ih okružuju.
Kroz ovaj projekt sa kompanijom dm drogerie markt težimo ka tome da kontinuirano pružamo podršku, educiramo i osnažujemo bh. poduzetnice, a sve to uz kupovinu artikla dizajniranog i proizvedenog u BiH, tako da svako od nas kroz zadovoljstvo koje pružimo sebi, ima priliku biti i dijelom jedne mnogo veće priče. Svakog puta, iako na ovome zajedno radimo godinama, znamo da je FEEL GOOD još uvijek tek na svome početku te da nas čeka još mnogo toga.

Limited edition majice i ove godine možete pronaći u dm drogerie markt poslovnicama i putem dm online shopa po cijeni od 19,95 KM, od kojih će 3 KM biti donirane za razvoj ženskog poduzetništva u BiH. Kupovinom ove majice i vi sudjelujete u našoj organizaciji dm akademije kroz koju poduzetnicama opet pružamo konkretna znanja koja će im trebati od početka razvitka brenda pa do njegovog osnaživanja.

"Snažno vjerujemo u moć ženskog poduzetništva te nam je drago što već pet godina kroz projekt FEEL GOOD majica, od koncepta, realizacije, snimanja, eventa do same dm akademije za bh. poduzetnice direktno pripomažemo razvoju domaćeg tržišta te rastu i razvoju ženskih biznisa.", nadodala je Ana Ćavar, osnivačica i vlasnica Bonjour.ba.
Samom dizajnu majice i poruci koju nosi posvetili smo poseban članak koji vam dostavljamo na linku u nastavku.  


 

I'm on my way!

Čujete žamor, smijeh, u zraku osjetite miris kokica i na trenutak se zapitate – „Jesam li u kinu?“

 Jeste! FEEL GOOD majicu ove godine smo odlučili predstaviti na način koji u potpunosti odgovara njenom dizajnu i poruci koju nosi. Sam dizajn kabrioleta, kombinacija roza i crvene boje u mislima pri prvom pogledu stvara filmske slike. Vi u kabrioletu, s prijateljicama, maramom oko glave i uz super muziku. Stoga, FEEL GOOD priču za 2024. godinu odlučili smo početi uz film, kokice i mnogo ženske, inspirativne energije. Kao idealna lokacija poslužila je Košnica u Bistro Zdravo

 Zaista nam je drago što ćemo, sada već petu godinu zaredom, kroz FEEL GOOD kampanju pružiti podršku razvoju ženskog poduzetništva u Bosni i Hercegovini, za šta smo do sada uložili gotovo 40.000 KM. Posebno u godinama kada nam je fokus na zdravlju žena, onima koje se nalaze na početku svoje karijere odnosno razvoja svog biznisa želimo biti podrška na putu ka uspjehu, jer smo svjesni koliko zadovoljstvo na poslu utiče na zdravlje. Stoga zajedno želimo kreirati lijepe biznis priče, kazala je Ajla Hadžić, menadžerica marketinga u dm-u.


Ajla Hadžić, menadžerica marketinga dm drogerie markt BiH


Uz gledanje filma, kreirali smo druženje ispunjeno inspirativnim razgovorima, opuštanjem i smijehom. Na ulazu u naše FEEL GOOD kino, sve su nas dočekale ulaznice i kokice za što realističniji doživljaj filmske projekcije. Dame su pored kokica uz film uživale i u zdravim zalogajima iz Bistro Zdravo koji su upotpunili ovaj događaj na pravi Bonjour Gourmet način.
Naš tim već je na projekciji dobio priliku pokazati kako jedva čeka stilizirati svoju I'm on my way majicu. Prilikom organizacije pazili smo na svaki detalj, od uređenja interijera do brendirane kutije za kokice. Kao i svako Bonjour druženje – ni ovo nije završilo bez goody baga koji je upotpunio ovaj dan.
Gošće FEEL GOOD premijere filma uživale su i u fotkanju ispred photowalla inspiriranog bojama novog dizajna FEEL GOOD majice.

 

Ana Ćavar

Šejla Ramović


Nikolina Sabljić

Emina Smaka

Nikolina Sabljić i Aida Jahić

Aida Jahić

Semra Manjura

Neira Ahmetbegović

Ajla Habibija Kurtović

Marija Perić

Merima Ikanović 

Aida Olević Maljević

Aida Redžepagić

Ilda Bunjo

Emina Fajić

Nevena Divčić

Arijana Bošnjak

Ilda Lihić - Isović

Una Vehabović, Neira Ahmetbegović i Nadina Muminović

Lejla Durmo

Dejana Rosuljaš 

Mirela Redžić

Emina Merkez i Tajma Tanović Smajović

Andrea Tomašević Kolenda

Alena Kulenović Delić

Danica Radović

Alena Kulenović Delić i Danica Radović

Naida Ajanović

Lana Lekić

Jelena Radonja

Ines Bajrić

Una Vehabović, Nevena Divčić i Nadina Muminović

Ines Bajrić, Una Vehabović, Ivana Vidović, Ajla Hadžić, Nadina Muminović i Jelena RadonjaPogledajte ostatak atmosfere premijernog prikazivanja FEEL GOOD filma
Nadamo se da ste ostali s nama do kraja ove priče i da tek sada idete po svoju I'm on my way majicu. Znate li već kako je želite stilizirati? 

Premijera filma vas čeka i na Bonjour.ba i dm Instagram nalozima u ponedjeljak, 10.6. #staytuned!

* * *
Foto: Sanela Zukić

Povezani članci

Najpopularniji članci