Nova FEEL GOOD majica dostupna od 7.6. u dm poslovnicama i dm online shopu. We are on our way. - Bonjour.ba - bh.lifesty...

Nova FEEL GOOD majica dostupna od 7.6. u dm poslovnicama i dm online shopu. We are on our way.

Tekst:

Arijana Bošnjak

MODNE VIJESTI
10.6.2024.

Svima je poznato da mi u Bonjour.ba i dm timu volimo mijenjati svijet, korak po korak, iz dana u dan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Stoga već petu godinu zaredom zajedno, kroz kampanju FEEL GOOD majica, pomičemo granice, potičemo razvoj ženskog poduzetništva u BiH i kroz odjevni predmet pričamo o ženskoj snazi i međusobnoj povezanosti.

Kako? Tako što iz godine u godinu kreiramo unikatne T – shirt majice sa snažnim porukama, a jedna takva će se i ove godine naći u svim dm poslovnicama od petka 7.6. 2024. Majice možete kupiti po cijeni od 19.95 KM, od kojih će 3 KM biti donirano za razvoj ženskog poduzetništva u BiH.
Ovim projektom, koji Bonjour.ba realizira s kompanijom dm drogerie markt, pružamo podršku, educiramo i osnažujemo bh. poduzetnice, kroz proizvod koji je kreiran i proizveden u BiH. Tako radimo vidljivu promjenu na domaćoj poduzetničkoj sceni, a to je tek početak u misiji jačanja kreativne industrije i ženskog poduzetništva u našoj zemlji.

Osim toga, uz pomoć ove neodoljive FEEL GOOD majice, organiziramo dm akademiju gdje ćemo poduzetnicama ponovno pružiti priliku da usvoje konkretna znanja i savjete koja će im trebati od samih početaka razvoja brenda.

Mali savjet – majice su kao i uvijek limited edition pa budite spremne od 7.6. uloviti vašu veličinu, kada majice stižu na police dm poslovnica i na dm online shop
Dizajn FEEL GOOD majice

Samo ime kampanje – FEEL GOOD, govori o tome kako je važno osjećati se dobro u svojoj koži, u svojoj svakodnevici, u svom okruženju…

Mi vjerujemo da je pozitivan stav rezultat mindseta koji sami kreiramo iz dana u dan pa je iskorak prema novom načinu razmišljanja, koji predstavljamo i kroz ovu majicu, neopisivo važan. Tako smo ove godine osmislili dizajn koji sa sobom nosi neke nove priče i daje poruku koja služi kao napomena da na ubrzanu svakodnevicu treba gledati na novi način.

Majica nosi natpis „I'm on my way“, a natpis prati silueta vintage kabrioleta. Već se možete zamisliti na putu, s vjetrom u kosi, uz omiljenu glazbu i neke nove destinacije koje vas čekaju, zar ne?
Međutim, ova poruka govori i više od toga. Ova majica govori o svijetu u kojem je ritam života dinamičan i ubrzan, ali na najljepši mogući način, koji smo željeli prikazati i kroz naš editorijal snimljen u liftu. Takva šarolika svakodnevica prikazana je baš na mjestu na kojem se susrećemo iz dana u dan, dok žurimo na posao, na omiljeni party ili aktivnosti koje nas opuštaju.

Mjesto koje baš kao i ova majica poručuje da smo na putu (I'm on my way) jer život je sazdan upravo od toga. Tako uvijek ostajemo u pokretu, željni novih avantura i kreiranja nekih novih uspomena.

To je poruka koja će inspirirati žene svih generacija – mame, kćeri i unuke, a koja će se svojim dizajnom uklopiti baš u svaki modni izričaj.
Majica dolazi u nezaboravnom, upečatljivom koloritu. Trendy i netipična kombinacija boja – crvena i ružičasta, osvojit će vas na prvu i unijeti osvježenje u svaku kombinaciju, bez obzira na priliku za koju se odijevate. Od ureda do ležerne šetnje, od dnevne kave u gradu do večernjeg eventa – ovo je majica koja obećava stylish look s čime god ju uparite.

Stoga, ulovite vašu veličinu na vrijeme, uparite ju s omiljenim jeans hlačama, lepršavom ljetnom suknjom, trendy bermudama… kreirajte šarmantan look i poručite svima „I'm on my way!". Na putu sam prema ostvarivanju snova, mindful življenja, novih poslovnih uspjeha, nove i još pozitivnije svakodnevice!

***
Organizacija snimanja i produkcija: Bonjour.ba x dm drogerie markt Bosna i Hercegovina
Modeli: Armina Avdović i Hana Pašukanović
Makeup: Hana Dedić, dm savjetnica za ljepotu
Art direkcija: Emina Smaka
Foto: Sanela Zukić 
Grafički dizajn: Marija Perić
Video: Elvir Pandžić

Povezani članci

Najpopularniji članci