Etno selo 'Izlazak' u blizini BiH je idealno mjesto za zimski odmor u prirodi ispunjen aktivnostima - Bonjour.ba - bh.li...

Etno selo 'Izlazak' u blizini BiH je idealno mjesto za zimski odmor u prirodi ispunjen aktivnostima

Tekst:

Emina Smaka

PUTOVANJA
26.11.2022.

Balkan je geografska regija koju čine države koje obiluju prirodnim ljepotama, a samo mali dio njih smo uspjeli istražiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Upravo u jednoj od država Balkana, Crnoj Gori, smo pronašli malo odmor mjesto u srcu prirode. Riječ je o Etno selu Izlazak na rubu kanjona jezera Piva, a okruženo je netaknutom prirodom, prizor koji zaista ostavlja bez daha. U ovom Etno selu postoje 3 opcije smještaja, u vikendici, bungalovu ili apartmanima. Apartmani su u obliku neodoljivih kamenih kućica, savršenih za dvije osobe. 
 

 

 


U selu se nalazi i restoran u kojem se priprema domaća hrana s proizvodima iz organske proizvodnje. Nešto je što će sigurno vaš odmor učiniti bogatijim. Uz dječji park, u ponudi su i izleti poput vožnje brodom na jezeru Piva, rafting na Tari, biciklizam kao i hiking ture. Sve ovo govori da je ovo Etno selo savršeno za zaljubljenike u odmor u prirodi, ali i za one koji uživaju u različitim aktivnostima u prirodi. Za više informacija o smještaju posjetite njihovu stranicu etno-selo-izlazak.me.

 

* * * 
Naslovna fotografija: @etnoseloizlazak
 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno