ELFS-ova moderna Lolita - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

ELFS-ova moderna Lolita

Tekst:

Bonjour.ba

MODNE VIJESTI
8.10.2010.

Poznati dvojac Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, koji se krije iza imena ELFS, i ove jesni su napravili ženstvene haljine ukrašene čipkom, šarenilom boja, mašnama te kako su i sami rekli, poigrali se s novim trendovima.ELFS je već duže vrijeme miljenik hrvatske publike, a njihove kolekcije često graniče s kičom, no bez obzira na sve, ELFS-i su odlučili ponuditi svakoj ženi pet minuta slave, te svojom novom kolekcijom naziva „Seks, smrt, smrt, pare, moć i slava“ približiti zvjezdani svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Osim toga, ELFS-i su se poslužili već provjerenim trikom, te kao zaštitno lice uzeli Severinu, koja sve što dotakne pretvara u zlato. „Ova suradnja je uistinu posebna i jedinstvena za nas. Severina je oduvijek za nas bila simbol uspjeha, simbol ljepote i istinske ljubiteljice mode, simbol onoga čemu svi težimo. Raditi sa njom već godinama je pravi izazov, slijediti je u njenim transformacijama je uistinu pravi modni užitak“- kratko su izjavili ELFS-i.

Kombinacija odlične kolekcije i poznate pjevačice zasigurno će uroditi plodom, a kako bi moderna ELFS-ova Lolita što bolje izgledala na fotografijama pobrinuo se Jurica Sertić, make up potpisuje Saša Joković dok se za kosu pobrinuo Glamour.
 ELFS-i će cijelu kolekciju predstaviti i na ovogodišnjem Cro-a-poteru i kako smo doznali nova kolekcija sadrži i par traperica, a odjeća će biti obogaćena simbolima s Podravkinih vrećica.

Hm, zvuči zanimljivo.

 

Do tada, pogledajte njihovu jesenku kampanju.

 

Image 

 

Image

 

 Image

 

Image 

 

Image 

 

D.P.

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno