Dukat vruća čokolada - novi proizvod idealan za hladne zimske dane - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Dukat vruća čokolada - novi proizvod idealan za hladne zimske dane

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

GOURMET
4.1.2022.

Lactalis BH pripremio je novi proizvod idealan za hladne dane – Dukat vruću čokoladu koji sadrži savršenu kombinaciju najkvalitetnijeg mlijeka, fine čokolade i odabranog kakaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Proizvod dolazi u bočicama od pola litre i iako je odličan u hladnoj varijanti, ovaj je napitak moguće jednostavno zagrijati čime postaje neodoljiva poslastica u svakoj prilici – za doručak, međuobrok ili kao posebni desert koji se sprema u svega nekoliko minuta.

„Svi koji uživaju u čokoladi, obožavat će Dukat vruću čokoladu. Posebna po svojoj bogatoj teksturi i kremastom okusu, uz nekoliko jednostavnih trikova Dukat vruća čokolada će za trenutak postati i više od mliječnog napitka – postat će poslastica koja stvara ugođaj. Zato vjerujemo da će svi koji biraju Dukat kvalitetu poželjeti popiti šoljicu vruće čokolade uz razgovor s bliskom osobom ili odvojiti trenutak sa sebe i uživati u ovom jedinstvenom okusu“, poručuju iz Lactalisa BH.

Zbog svog kremastog, neodoljivo izbalansiranog, a slatkog okusa Dukat vruća čokolada idealna je za zimsko vrijeme, a budući da ne sadrži gluten ovaj će hit proizvod biti dostupan i osobama s intolerancijom na ovu vrstu proteina. 

 

 ***
Foto: Lactalis BiH Promo

Povezani članci

Najpopularniji članci