Dresscode: omiljeni bh. brend otvorio novu poslovnicu u Bingo City Centru u Sarajevu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Dresscode: omiljeni bh. brend otvorio novu poslovnicu u Bingo City Centru u Sarajevu

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

MODNE VIJESTI
23.10.2022.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Vodeći modni brend Dresscode, kao dio Prevent grupacije, svojim pojavljivanjem u Bosni i Hercegovini osvojio je potrošače i tržište. Stvaranje prepoznatljivog identiteta otvorilo je mogućnosti za dodatna širenja i stalni rast na domaćem tržištu, te je konstantnim razvijanjem i prilagođavanjem tržištu Dresscode profiliran kao brend za žene i muškarce, za sve prilike i stilove. Upravo je širenje maloprodajne mreže u BiH jedan od glavnih ciljeva za osiguravanje dostupnosti svim ljubiteljima ove modne marke.

 

 

„Kroz tradicionalni pristup prodaje, kupcima nudimo nezaboravno iskustvo kupovine neizostavnih modela bezvremenske klasike, koji se odlikuje najfinijim i visoko kvalitetnim materijalima koje izrađujemo na tradicionalni način. Posebna pažnja posvećena je modnim komadima - odlikuje ih komfor i spremnost da odgovore na svakodnevne izazove moderne žene i muškarca. Pored tradicionalnog odnosno konzervativnog pristupa prodaje, svjesni smo činjenice da su tehnologija i moda u nevjerojatnoj sinergiji, te s tim u vezi, imamo ambicije da se kroz online platforme približimo kupcima koji preferiraju kupovinu kroz par klikova. Dresscode predvodi kretanja na domaćem modnom tržištu.”, istakao je Huso Hasanović, direktor za razvoj i operacije Divizije mode Prevent grupacije.

 

 

Nova Dresscode trgovina otvorena je u Bingo City Centru u Sarajevu. Karakteriše je moderan, dinamičan i prije svega funkcionalan dizajn koji je inspirisan prirodom što je rezultiralo laganim i prirodnim ambijentom u kojem vladaju zemljani i zeleni tonovi.  Na novoj lokaciji u Bingo City Centru, ali i na dobro poznatoj u Aria Mallu već je dostupna kolekcija za sezonu jesen/zima 2022 - 2023. Kolekcija “Bold and Beautiful” nudi široku lepezu različitih proizvoda za muškarce i žene, kao što su neizostavna odijela za muškarce i žene, kaputi i jakne u sofisticiranim neutralnim i raskošnim tonovima jeseni, ali i intenzivnim, entuzijastičnim bojama koje jednostavno inspirišu da se sklope upečatljive stilizirane kombinacije odnosno da se kreira sopstveni dresscode, dajući osjećaj slobode i odvažnosti.

 

 

Kolekciju odlikuju jasne siluete, ležerne i senzualne forme kao refleksija bezvremenskog stila, vjerna osnovnim kodeksima brenda Dresscode. Ljubitelji ležernog stila mogu pronaći urbane komade profinjenih krojeva izrađene od mekanih i toplih materijala od vune, kašmira i alpake. Ženski i muški kaputi ultimativnog kroja i uravnotežene siluete čine kapsulu kolekcije kao uvertira u jesenju sezonu odišući glamurom i otmjenošću. Ženska odijela i haljine su otjelovljenje magične ženstvenosti i delikatne privlačnosti.  Pažljivo konstruisana odijela, sakoi i košulje, s kravatom ili bez, za sve ukuse i tipove od 'extra slim fit do regular fit' modela, trendy haljine, cipele s visokom petom te različiti modeli torbi su dio nove Dresscode kolekcije za jesen/zimu 2022. - 2023.

 

***
Foto: PR

 

Povezani članci

Najpopularniji članci