Domaći brend Mateyaneira zimsku kolekciju predstavio i kroz sjajnu kampanju snimanu na jezeru

MODNE VIJESTI
16.12.2019.

Petrichor je izraz koji predstavlja miris tla poslije kiše, no upravo je to i naziv nove kolekcije brenda Mateyaneira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inspirirana različitostima unutar jednog karaktera, metamorfozama kroz koje jedna osoba prolazi na svom stilskom putu, kolekcija ima svoje čvrste i ozbiljne strane, no i one zaigrane, lepršave. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ujedno je i provokativna i romantična, što dizajnerice najviše potenciraju kroz materijale i njihovo kombiniranje. 

Kaputi od kašmira, kožni setovi, odijela od vune i svile i ovog su puta našli svoje mjesto u kolekciji koja je predstavljena na revijama u Zagrebu, Sarajevu, kao i u Ljubljani gdje je nagrađena od strane stručnog žirija priznanjem WOW za najbolji internacionalni dizajn.

Modna kampanja za ovu kolekciju u potpunosti vizualizira značenje riječi Petrichor - snimljena je između dvije kiše, u magli, na jezeru nadomak Beča, u predivnoj prirodi.  Za fotografiju je zaslužan Stefan Koković, s kojim su dizajnerice surađivale i na kolekciji Retro Restart, šminku je radila Dajana Pajkić, a kosu Mijo Majhen. 

Htjele smo da editorial prenese sjetno ozračje jeseni i nepotpunu razbuđenost u hladnom jutru, što mislimo da je Stefan uspio zabilježiti na idealan način." – komentirale su dizajnerice Mateja Dujić i Neira Sinanbašić, koje se kriju iza ovog brenda. Kompletnu kampanju donosimo u nastavku. 

MODNE VIJESTI , 16.12.2019.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Stefan Koković

Podijeli:

Posljednje objavljeno