Dom Blair Waldorf kao inspiracija za uređenje vaše spavaće sobe - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

Dom Blair Waldorf kao inspiracija za uređenje vaše spavaće sobe

Tekst:

Bonjour.ba

INTERIJERI
2.10.2015.

Stil Blair Waldorf tijekom šest sezona serije Tračerice potaknuo je mnoge dame diljem svijeta da se zaljube u rajfove s mašnom, čipkaste haljine i sve što dolazi uz mašnu, odvažno nose boje, ali i da se požele useliti u njenu pomno uređenu sobu koja izgleda elegantno i luksuzno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U njenoj sobi prevladavaju nijanse plave i boja vanilije. Pozornost vam prvo krade veliki krevet sa svilenom posteljinom i mnoštvom manjih jastuka, a vi, umjesto svile birajte saten za sličan učinak. Pored kreveta nalazi se i ormarić, a u samom podnožju i klupa, koji su skladište zanimljivih časopisa i knjiga. Na sredini prostora prostire se veliki plavi orijentalni sag, a klupa ispred prozora sa velikim zavjesama u boji slonovače naš je favorit. Tko ne bi poželio popiti jutarnju kavu ovdje?

16
Vašu sobu, neka osim osobnih fotografija krasi i fotografija osobe koja vas inspirira, a poput Blair možete dodatno naglasiti fotografiju svijetlom koji dopire s raskošnog lustera. Veliko ogledalo s raskošnim zlatnim detaljima dat će vašoj sobi dozu luksuza, a kozmetički stol osim s korisnim sitnicama ukrasite cvijećem i zanimljivom lampom, a nećete pogriješiti ni ako jedan od zidova ukrasite prigodnom tapetom ili ilustracijom.  

 

PreviousNext

 

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno