Upoznajte Džekca, cool i simpatičnog Jack Russella koji istinski zna uživati u životu - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazi...

Upoznajte Džekca, cool i simpatičnog Jack Russella koji istinski zna uživati u životu

Tekst:

Ilda Lihić-Isović

LJUBIMCI
3.7.2021.

Jedan od glavnih razloga zašto volimo društvene mreže je pronalazak zanimljivih i neodoljivo slatkih profila kućnih ljubimaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tačnije, trend koji već odavno u svijetu osvaja simpatije mnogih u posljednje vrijeme nije neobično pojava i u Bosni i Hercegovini. Naime, vlasnici kreiraju Instagram profil svojih ljubimaca i daju nam uvid u njihovu svakondevnicu, zanimljive detalje, aktivnosti koje u nama izazivaju najljepše emocije ili pak razlog da taj dan počnemo super pozitivno.

Ovog puta, za oko nam je zapeo profil Džekca, cool i super zabavnog Jack Russell terijera koji se krije iza profila @dnevnadozadzekca. Riječ je o jednom malenom i živahnom psu koji osvaja neizmjerno šarmantnim izgledom (znamo da sada ovo čita) i humorom stoga ne čudi da uz njegovo pasminu često čujemo opis „šarmantni vražićak“ što Džekac to uistinu i jeste.

 

Atmosfera ovog profila, odmah će vam izmamiti osmijeh na lice jer se ne radi o bilo kakvoj priči, nego o onoj koja na super zabavan način oslikava vezu između vlasnice Behke i njenih ljubimaca

Budući da je već stekao status, kako vlasnica kaže, InfluensKer-a, Džekac već ima svoju kolekciju odjeće, personalizovane šolje, majice, dukseve sa line art metodom crtanja, ali ono što nas posebno oduševljava je činjenica da svoju posebnost pokazuje i kroz priliku da preko društvenih mreža pronađe udomitelje za ostavljene pse i mace. Jedno veliko bravo za Behku i Džekca!

U nastavku možete vidjeti još fotografija Džekca u zanimljivim kombinacijama, bilo da je sam ili sa svojom ekipom koje ćemo sigurno vas uvjeriti da odmah poželite imati jednog takvog cool psa. 

***

Naslovna fotografija: @dnevnadozadzekca
Tekst: Ilda Lihić-Isović 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno