Pronašli smo idealne last minute poklone iz drogerije za Valentinovo koje ćete oboje voljeti - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Pronašli smo idealne last minute poklone iz drogerije za Valentinovo koje ćete oboje voljeti

Tekst:

Bonjour.ba, Promotivni članak

ZDRAVLJE I NJEGA
13.2.2023.

Pronalaženje idealnog poklona za Dan zaljubljenih za dragu osobu može biti izazov, čak i ako ste sa svojim partnerom godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebate uzeti u obzir koji su njegovi/njeni ukusi, šta bi mu/joj koristilo, šta će mu/joj biti značajno, ali i onaj poseban dodatak svemu koji kaže: „da, poznajem šta ti voliš i upravo to sam i pronašao/-la“.

Da bismo vam olakšali potragu poklona za Dan zaljubljenih, istražili smo mnoštvo opcija uzimajući u obzir faktore poput personalizacije, cijene, kvalitete i korisnosti ne samo za 14.02. već i za svih 365 dana u godini.Foto: freepik.comTakođer, ovaj poklon uključuje opciju za oboje tako da vjerujemo da ćete se vrlo lako odlučiti za njega.

Jeste li spremni označiti "Kupiti poklon za V-Day" sa svoje to-do liste? Na kraju krajeva, on/ona je vaša idealna persona, pa poklonite u skladu s tim.Foto: freepik.com

 

Idealna noć za oboje

Pošto buket cvijeća vene u roku od sedmicu dana, a kutije čokoladice nestanu u jednoj večeri, vjerujemo da dijelite mišljenje da je spa dan kod kuće savršen poklon za nezaboravno Valentinovo.

Odlična stvar kod spa noći za vas dvoje je to što ste sa osobom koju volite u udobnosti doma. Vi i vaš partner uživate u masaži skriveni od znatiželjnih očiju i bez čekanja u ogromnim redovima za restoran.

Dakle, predlažemo da organizirate spa noć doma za vas dvoje i pratite korake za savršene trenutke uz voljenu osobu. Držeći se nekoliko sitnih beauty rituala koje smo naveli kreirat ćete pravu spa atmosferu za oboje. Foto: freepik.comPripremite udobne ogrtače, u kupaonici upalite nekoliko mirisnih svijeći, pustite opuštajuću muziku i pripremite ove hranjive i mirisne setove koji sadrži 3 proizvoda koji će biti osnovni dio spa tretmana.

 

Idealan poklon za nju
 

Svaka dama želi da izgleda najbolje što može i ponekad za to traži malu pomoć.

Prvi korak je tuširanje uz hranjivi gel sa biljnim glicerinom. Nakon toga startajte sa masažom ruku uz kremu sa organskim shea maslacem i organskim sojinim uljem, a zatim možete odraditi i masažu ostatka tijela sa losinom za tijelo sa organskim shea maslacem, sojinim uljem i biljnim glicerinom koji će ostaviti svilenkasti finiš na koži.

 

Idealan poklon za njega
 

Unutar ovog poklon paketa pronaći ćete tri gela za tuširanje koji njeguju kožu. Osvježavajući miris simbioze drveta i začina će biti poslastica za oboje. Svakako je dodatni plus što proizvodi ne sadrže sintetičke mirise, bojila ni konzervanse čime naglašavate da za svoju voljenu osobu birate samo provjereno.

 Ovaj ritual je jedan od omiljenih za vrijeme hladnih zimskih dana kada su temperature vani nešto ispod nule. Nakon ovoga preporuka je da se ušuškate pod toplu dekicu i uživate u zajedničkom gledanju nekog romantičnog filma uz omiljeno jelo.

I da, nemojte da ovaj tretman bude za jedan dan u godini. Potrudite se da često iznenadite dragu osobu sa opuštajućim danom uz poklon pakete iz dm-a

Dodatni savjet: uz ove set poklone obavezno uparite posebnu čestitku i možda večeru koju ste zajedno pripremili. Na kraju dana, samo zapamtite da ovi posebni pokloni će izmamiti osmijeh na lici za oboje posebice jer znate da dolaze ravno iz srca.
 


*** 
Foto: Sanela Zukić za Bonjour.ba
Tekst: Bonjour.ba/Promotivni članak 

Povezani članci

Najpopularniji članci