Od sada omiljene artikle iz dm trgovina možete kupiti putem online shopa! Donosimo detalje. - Bonjour.ba - bh.lifestyle...

Od sada omiljene artikle iz dm trgovina možete kupiti putem online shopa! Donosimo detalje.

Tekst:

Bonjour.ba/PR

BONJOUR.CLUB
12.10.2022.

Kako bi odgovorila na potrebe kupaca, kompanija dm drogerie markt danas je predstavila novi online shop. Uz bogatu ponudu proizvoda, novi dm online shop nudi jednostavnu i sigurnu kupovinu te jedinstven ugođaj kupovine uz mnoštvo savjeta i pogodnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Na dm online shopu kupci mogu pronaći više od 8.000 proizvoda dm marke i proizvode drugih domaćih i svjetskih brendova iz kategorija ljepote i njege, osviještene ishrane i dodataka prehrani, proizvoda za bebe i djecu, domaćinstvo, kućne ljubimce i druge.

„Otvorenje novog dm online shopa je prirodan slijed naših nastojanja da kupcima nudimo uvijek bolje iskustvo kupovine te da nastavimo sa digitalizacijom našeg poslovanja. Od sada, naši kupci mogu kupovati bilo kad i bilo gdje svoje omiljene proizvode iz dm ponude po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Za početak je u ponudi više od 8.000 proizvoda, dok već tokom naredne godine očekujemo uvrštavanje cjelokupnog dm asortimana u ponudu online shopa“ – izjavila je Admira Isaković, voditeljica Nabave i Marketinga dm-a.

Osim bogate ponude proizvoda, dm online shop nudi i mnoštvo savjetodavnog sadržaja, članaka i preporuka proizvoda. Osim toga, svi registrovani kupci, sa kreiranim 'Moj dm' računom, na jednom mjestu imaju pregled svih svojih narudžbi, omiljenih proizvoda, listu želja kao i mogućnost da povežu svoj active beauty račun te tako brže dođu do bodova i ušteda. Registracija na online shop je jednostavna kao i proces narudžbe, dok je isporuka narudžbi u roku od 2 do 3 radna dana na kućnu adresu. Dostava iznosi 7 KM, dok je za narudžbe u vrijednosti od 70 KM i više za sve registrovane 'Moj dm' korisnike besplatna.

„Uvezivanjem naših usluga i programa za kupce, želimo im omogućiti da za svoju kupovinu u dm-u dobiju dodatnu vrijednost. Digitalizacija poslovanja je pravac kojim ćemo nastaviti i dalje ići, a uvođenje novog online shopa je samo jedan od koraka k ostvarenju našeg cilja da i na području omni-chanell retail-a budemo lider u drogerijskom segmentu, ne samo u BiH, nego i na području dm koncerna“ – dodala je Isaković.      

Povodom otvorenja online shopa, dm je za sve registrovane kupce sa 'Moj dm' računom pripremio 15% popusta na ukupnu kupovinu do 19.10.2022.

* * *
Naslovna fotografija: dm PR

Povezani članci

Najpopularniji članci