Ulyana Sergeenko dizajnirala šablone za izradu odjeće od papira koje možete besplatno preuzeti online

MODNE VIJESTI
21.4.2020.

Ruski folklor, minula doba i bajke uz koje je odrasla nit su vodilja gotovo svake kolekcije ruske dizajnerice koja je naše simpatije prvo dobila kroz svoja street style izdanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulyana je odlična ambasadorica retro ladylike stila, a svoju maštovitost pokazala je i kroz predstavljanje igre odijevanja koja nam je uljepšala dan. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa


IGRA KOJA BUDI NAJSLAĐE DJEČE USPOMENE 

Vjerujemo da ste i vi u djetinjstvu imali lutke od papira koje ste odijevali u neodoljive kreacije napravljene od kartona. Svaki artikl bismo prvo precizno rezali škarama po već unaprijed određenim uzorcima na papiru, a kasnije pokazivali kreativnost u spajanju boja i uzoraka. Ulyana je sa svojim timom kreirala upravo takve šablone koje možete besplatno preuzeti online klikom OVDJE i odjenuti vašu lutku od papira u odjevne komade iz njene posljednje kolekcije. Ova igra probudit će vaše uspomene iz djetinjstva, razveselit će i ostale članove obitelji (sve zaljubljenike u modu, ali i najmlađe), a svoje lutke možete i fotografirati i uz #UStayingHome otkriti vaše vještine kao stilistice na društvenim mrežama.
Veselimo se poslijepodne provesti u društvu ove zabavne igre odijevanja. 

MODNE VIJESTI , 21.4.2020.

Klik i saznajte više o sljedećim pojmovima:

Sviđa ti se članak? Podijeli ga s prijateljima.

Povezani članci

Članci iz rubrike

Tekst by:

BONJOUR.ba

Foto by:

Ulyana Sergeenko

Podijeli:

Posljednje objavljeno