‘‘Divlja ljepota’‘ Alexandera McQueena - Bonjour.ba - bh.lifestyle magazin

‘‘Divlja ljepota’‘ Alexandera McQueena

Tekst:

Bonjour.ba

EVENT
24.2.2011.

 Izložba radova poznatog dizajnera u svjetskim modnim metropolama Costume Institute Gala, jedan od najzanimljivijih događanja godine čiji crveni tepih okuplja gotovo svu modnu elitu, ove godine će započeti s otvorenjem izložbe radova modnog genijalaca - Alexandera McQueena. Izložba je nazvana Divlja ljepota, a priliku da uživaju u radovima huligana engleske mode, kako su mnogi nazivali  McQueena prvo su dobili svi posjetioci Londona. Izložba je bila prikazana u hotelu Ritzu 22. 2., a njenom otvorenju prisustvovala je i sama Anna Wintour. Tako su u Londonu predstavljeni gotovo svi njegovi pothvati, od prvih kolekcija poput „Nihilizma“ iz 1994. pa sve do posthumne kolekcije „Anđeli & Demoni“ iz 2010. godine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 
Idući na redu je njujorški muzej Metropolitan, gdje svi modni zaljubljenici mogu u uživati u McQueenovim radovima od 2. svibnja do 31. lipnja.
McQueenov rad definitivno pripada umjetnosti. Ne možemo ga smatrati ništa manjim od velikog umjetnika“ - komentirao je direktor Muzeja Metropolitan Thomas P. Campbell.

 

Iako su mišljenja o radu ovog dizajnera bila dvojaka, mnogi su se složili da je McQueen imao specifičan ukus za modu koji nikoga nije ostavljao ravnodušnima.

Sigurni smo da će Metropolitan tijekom izložbe biti prepun znatiželjnih pogleda, a kao uvod u cijelu priču, donosimo vam fotografije s izložbe u Londonu.
Uživajte.

 

 

 

Image

 

 Image

 

Image

 

Image

 

Image

 

Image 

 

 

D.P.

 

Povezani članci

Najpopularniji članci

Posljednje objavljeno